Vídeo: La patacada al Carnaval de Reus que s'ha fet viral a TikTok

El desenfrè de Carnaval es va fer evident en alguns moments a Reus

El noi va acabar directament a terra.
El noi va acabar directament a terra. | TikTok
TarragonaDigital
19 de febrer del 2023
Actualitzat el 21 de febrer a les 12:43h
Cada any, quan arriba la celebració de Carnaval, torna la polèmica. Fans i detractors del desenfrè que comporta aquesta festa inicien 'batalles' verbals a les xarxes socials per establir quin model és millor: el lluïment del Carnaval de Tarragona, per exemple, o la festa que proporciona el Carnaval de Reus, entre d'altres.

La realitat és que aquells que volen celebrar la disbauxa al Carnaval de Reus, la tenen més que assegurada. Després de la Rua de Lluïment de dissabte, en què els participants van exhibir disfresses i van posar a prova el seu fetge, la Rua Infantil de diumenge al matí és un moment 'crític'.
 
@seriba1212 El carnaval de #Reus, mañana el morado no será solo por beber. #tarragona, #fiesta, #carnaval♬ sonido original - @seriba1212

 

Un vídeo del Carnaval de Reus es fa viral

Per a moltes persones que prenen part al Carnaval de Reus, la rua de diumenge al matí és un moment en què o bé dorms, o continues en l'espiral de festa.

Sembla que aquest segon camí és el que va escollir el protagonista del vídeo que s'ha fet viral a TikTok sobre el Carnaval de Reus.

Un home es mostra plenament de festa i, possiblement envalentit per l'eufòria del moment, s'enfila a una illa de contenidors que hi ha ubicada al carrer Prat de la Riba.

Davant dels crits d'ànims de la resta de companys de la seva colla, el noi decideix llençar-se al buit i protagonitzar una bona patacada.

Acaba a terra després de rodolar per sobre d'un altre contenidor. Una estampa que plasma a la perfecció l'ambient desenfrenat que es viu any rere any al Carnaval de Reus.