Tàndem a Junts per Montblanc: Marc Vinya i Raquel Huguet són els caps de llista

Durant la presentació del cartell de la candidatura, els dos candidats han arribat en un tàndem, per escenificar aquest treball conjunt.

Imatge de la presentació del cartell electoral
Imatge de la presentació del cartell electoral | Albert Oliva
22 de febrer del 2023
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:48h
Marc Vinya i Raquel Huguet compartiran cartell per a les eleccions municipals a Montblanc. Serà un lideratge compartit, ja que des de Junts per Montblanc posen de manifest que són partidaris d'un govern no presidencialista, amb responsabilitats més equilibrades.

Durant la presentació del cartell de la candidatura, els dos candidats han arribat en un tàndem, per escenificar aquest treball conjunt. Tant Huguet com Vinya expliquen que la posició de cada un en la llista està marcat per la normativa electoral. «Només pot haver-hi una persona número 1, però per nosaltres tots dos ocuparem aquest espai», expliquen.
 

Una candidatura municipalista

Junts per Montblanc aposta per una llista estrictament local, sense dependències de cap partit polític nacional. Els quatre regidors de Junts per Montblanc van crear el partit local fa mes d'un any i ara concorreran a les municipals amb la seva formació política, al costat de candidatures de la comarca.