Enèsima detenció del lladre de les masies de Valls: Els veïns n'estan farts

El lladre ja ha protagonitzat nombrosos robatoris amb força des de principis d'any

Imatge d'arxiu d'una detenció
Imatge d'arxiu d'una detenció | EP
24 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:06h
Nova detenció del lladre de les masies de Valls. Ahir dijous dia 23 de febrer, la Policia Local de Valls va detenir el conegut lladre per dos nous robatoris amb força en dues masies del terme municipal de la capital de l'Alt Camp.

Segons apunta El vallenc, la Policia Local de Valls va localitzar ahir al vespre el ja conegut com a ‘lladre de les masies’ quan transportava objectes i eines. Els agents el van traslladar a les dependències policials per intervenir-li els objectes, ja que sospitaven -per l’aspecte en què es trobaven- que devien ser robats.

Paral·lelament, un veí de la zona del camí del Bosc va alertar que acabaven d'entrar a robar a la seva masia. Quan l'afectat es va personar a la comissaria, va poder comprovar que el detingut tenia les eines de la seva propietat. Segons apunta el mitjà, una segona persona hauria denunciat també un altre robatori de característiques similars.

El lladre ja ha protagonitzat nombrosos robatoris amb força des de principis d'any i ha estat detingut en tres ocasions, amb dotze antecedents contra el patrimoni. S’espera que passi a disposició judicial demà dissabte.