Una lleugera nevada enfarina alguns punts de l'interior del Baix Penedès

Els efectes s'han deixat veure especialment a la zona compresa entre Albinyana i Bonastre

Neu als voltants de l'ermita de Sant Antoni, a Albinyana.
Neu als voltants de l'ermita de Sant Antoni, a Albinyana. | TGNDigital
27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:19h

La neu ha arribat al Baix Penedès la matinada d'aquest dilluns 27 de febrer, si bé les precipitacions han estat moderades i s'han concentrat en alguns punts de l'interior. En municipis com la Bisbal del Penedès, l'Arboç o la Joncosa del Montmell la nevada ha estat molt lleugera i els seus efectes pràcticament ja no es podien veure quan s'ha fet de dia. 

On més ha quallat la neu ha estat a la zona muntanyosa entre Albinyana i Bonastre, deixant algunes imatges de postal en punts com l'ermita de Sant Antoni. En aquest punt elevat d'Albinyana eren molts els que a primera hora del matí s'hi acostaven per gaudir d'imatges poc habituals a la comarca.

Aquesta ha estat la zona on més neu ha caigut, enfarinant també el puig del Lleó, ja dins del terme del Vendrell. La zona costanera, però, ha quedat al marge de les precipitacions de neu d'aquesta matinada. Aquesta ha estat la primera nevada que ha viscut el Baix Penedès des del 2018, per bé que les precipitacions han estat molt menors que les d'aquell any o les del 2014.

 

La neu ha quallat força a la serralada entre Albinyana i Bonastre.

La neu ha quallat força a la serralada entre Albinyana i Bonastre. Foto: TGNDigital

 
Lleugera enfarinada en unes vinyes del Montmell.

Lleugera enfarinada en unes vinyes del Montmell. Foto: TGNDigital