La màgia del circ arriba a Tarragona amb el conegudíssim 'Fofito'

L'espectacle 'Viva el Circo' es podrà veure del 10 al 26 de març al Parc de la Ciutat

Alfonso Aragón 'Fofito' és el gran reclam de l'espectacle 'Viva el Circo'.
Alfonso Aragón 'Fofito' és el gran reclam de l'espectacle 'Viva el Circo'. | Europa Press
01 de març del 2023
Actualitzat a les 8:27h
La màgia del circ arriba aquest mes de març a Tarragona de la mà del pallasso Alfonso Aragón Sac, conegut com a 'Fofito'. Durant dues setmanes, entre el 10 i el 26 de març, la carpa instal·lada al Parc de la Ciutat, amb capacitat per a 700 persones, obrirà les portes als tarragonins i tarragonines per gaudir de l'espectacle 'Viva el Circo'.


 




'Fofito' estarà acompanyat de Mónica Aragón i ambdós recordaran les màgiques cançons de 'Los payasos de la tele' que van marcar moltes generacions. Serà un espectacle familiar que posa al dia circ clàssic i tradicional, amb trapezistes, acròbates i malabaristes.
 

Entrades ja a la venda i sorteig a TarragonaDigital.com

En aquest sentit, cada sessió té una durada de 90 minuts i les entrades ja es poden adquirir de manera anticipada, amb un 20% de descompte si es compren abans de l'estrena del 10 de març. Així mateix, també hi haurà dia de l'espectador els dijous.

Les sessions se celebren de dijous a diumenge, amb jornades amb dos passis durant el cap de setmana. Tota la informació i la compra d'entrades es pot fer a través de la pàgina web.

Així mateix, des de TarragonaDigital.com posem en marxa un sorteig d'entrades a través del nostre perfil d'Instagram. Estigueu atents i no us perdeu aquesta oportunitat!

Sortejarem 30 entrades dobles per a 3 sessions diferents!
 

"És l'espectacle més complet de tots en què he participat"

En una entrevista al diari 'La Vanguardia', Fofito explicava que "jo soc una mica el reclam, però aquest espectacle és el més complet de tots en què he participat". A banda dels espectacles de malabaristes, acròbates i trapezistes, un dels elements clau de l'actuació són les mítiques cançons de 'Los payasos de la tele'.

En aquest sentit, Mónica Aragón assenyalava que "el públic les recorda perfectament, i sorprèn com van passant de generació en generació. Ens encanta veure que estem treballant per a tres generacions d'una mateixa família. Els nens coneixen totes les cançons i miren als seus pares i avis com les canten".

Els dos protagonistes avisen els espectadors que no arribin tard, ja que, com no podria ser d'una altra manera, l'espectacle començarà amb el tradicional "Cómo están ustedes?".