El Nàstic de Dani Vidal guanya la Real Sociedad B i recupera el somriure

Els tarragonins tornen al camí de la victòria amb el nou entrenador a la banqueta. Guillermo i Joan Oriol han tallat la ratxa negativa contra un rival de la zona alta

El Nàstic trenca la mala dinàmica negativa amb el nou entrenador a la banqueta
El Nàstic trenca la mala dinàmica negativa amb el nou entrenador a la banqueta | Club Gimnàstic
05 de març del 2023
Actualitzat a les 14:25h
El Nàstic de Tarragona ha fet bona la dita "entrenador nou, victòria segura" i s'ha imposat a la Real Sociedad B (2-0) en l'estrena de Dani Vidal com a primer tècnic. Els tarragonins han deixat els tres punts a casa per trencar la mala dinàmica negativa i retallar tres punts amb la zona alta de la taula. Els gols de Guillermo en el minut 4 i el de Joan Oriol de penal en el 62 donen el novè triomf de la campanya.
 

Pràctics davant la possessió rival

Els grana necessitaven canviar la voràgine en la qual s'havien vist introduïts després de tres derrotes seguides i el canvi a la banqueta era el primer pas. Com afirmava Iñaki Alonso en la seva curta estada a Tarragona, s'ha de parlar sobre la gespa i els jugadors dirigits avui per Dani Vidal ho han fet ben d'hora. Guillermo, en el minut 4, aconseguia trencar la seva sequera anotadora enviant de cap la pilota al fons de la xarxa.

La segona jugada d'una acció a pilota aturada acabava amb Robert Simón assistint amb el pit dins de l'àrea per a què Guillermo superés Marrero en la primera ocasió clara dels grana. La Real Sociedad B no li perdia la cara a l'encontre i començava a desplegar les seves armes gaudint de gran part de la possessió de la pilota i deixant clares mostres de qualitat tècnica en els seus futbolistes. Una sensació que no convertien en ocasions clares de perill.
 
Ha estat el Nàstic qui ha gaudit d'un pal per anotar el 2 a 0 amb un Guillermo que no podia definir amb correcció davant Marrero. Domingo, després d'una accidentada caiguda, havia d'abandonar la gespa del Nou Estadi Costa Daurada, però els grana no ho acusarien. S'ha hagut d'esperar al segon temps per veure com una acció individual de Rey acabava amb falta dins de l'àrea d'Ezkurdia i el consegüent penal.

El capità Joan Oriol s'encarregava d'executar la pena màxima i sentenciar un duel que no ha perillat en excés tot i que els bascos ho han intentat amb insistència. Les intervencions de Manu Garcia i la mala precisió en la punta d'atac visitant han impedit que el marcador s'alterés. Amb aquest triomf, el Nàstic acumula ja 34 punts a la taula i s'aproxima, a l'espera del final de la jornada, a set punts del playoff d'ascens.

La pròxima cita dels grana a la lliga serà dissabte vinent a les 19.00 hores al camp del Barça Atlètic.

FITXA TÈCNICA
Gimnàstic

Manu, Domingo (Tirlea 39'), Trilles (Josema 75'), Quintanilla, Oriol, Montalvo, Montes Arce, Rey (Pochettino 75'), Robert (Nil 59'), Marc i Guillermo (Álvarez 59')
Real Sociedad B
Marrero, Gabilondo (Zoilo 78'), Gómez (Garrido 60'), Arambarri, Ezkurdia (Azkune 69'), De Zarate, Magunazelaia (Agirre 69'), Olasagasti, Martín (Carbonell 78'), Gorrotxategi i Marín
Gols
1-0 / Guillermo (4')
2-0 / Oriol (62')
Targetes grogues
Per als locals Trilles (15'), Álvarez (71') i Manu (88') i per als visitants Olasagasti (61'), Marrero (61') i Marín (91')
Àrbitre
Manuel Ángel Pérez Hernández
Incidències
Matx de la jornada 26 del grup II de Primera RFEF disputat al Nou Estadi Costa Daurada amb la presència de 3.312 espectadors