Camarles decreta 7 dies de dol pel tràgic accident al Perelló

Les banderes de la població onejaran a mig pal i se suspenen els actes durant aquesta setmana

Façana de l'Ajuntament de Camarles.
Façana de l'Ajuntament de Camarles. | Ajuntament de Camarles
06 de març del 2023
Actualitzat a la 13:22h
L'Ajuntament de Camarles decreta set dies de dol oficial arran de la mort de tres joves del municipi aquest diumenge en un tràgic accident de trànsit a la TV-3022, al terme municipal del Perelló. Així es decideix aquest migdia en un plenari extraordinari i urgent en què es guarda un minut de silenci en record de les víctimes.
 

El consistori ha explicat que mentre duri la situació de dol, les banderes de la població onejaran a mig pal i se suspenen els actes durant aquesta setmana.



En les darreres hores, diversos ajuntaments ebrencs han mostrat el seu condol pels fets d'aquest diumenge, en què tres joves dels municipi de Camarles van perdre la vida.
 

Tres minuts de silenci al Perelló

D'altra banda, més d'un centenar de persones han fet tres minuts de silenci al municipi del Perelló en record de les víctimes. L'acte s'ha fet a les onze d'aquest matí davant de l'Ajuntament del Perelló.

L'alcaldessa, Maria Cinta Llaó, ha afirmat que el veïnat està afectat perquè feia anys que a les Terres de l'Ebre no es vivia una "tragèdia" com aquesta. "Són tres joves, sempre t'intentes posar a la pell dels familiars i dels veïns perquè als pobles menuts ens coneixem tots", ha dit.