1 de 10
Municipals 2023

Nova filtració: Junts per Valls fitxa el casteller Andreu Gassó

A la Colla Joves Xiquets de Valls ha ocupat diferents càrrecs, com a adjunt a cap de colla o cap de troncs

Imatge d'arxiu d'Andreu Gassó | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 7 de març de 2023 a les 13:44 |
Continuen les filtracions dels nous fitxatges de la llista electoral de Junts per Valls. Avui dimarts dia 7 de març s'ha sabut que el casteller Andreu Gassó ocuparà un lloc destacat en la candidatura de Dolors Farré per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

Tal com avança El Vallenc, Andreu Gassó s'incorpora a la llista de l'actual alcaldessa. És un casteller reconegut de la Colla Joves Xiquets de Valls, que ha ocupat diferents càrrecs dins la colla, com a adjunt a cap de colla o cap de troncs. També va ser president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya fa quinze anys. Actualment, en l’àmbit laboral, és responsable de serveis a l’empresa Prezero Gestión de Residuos (Cespa).

 

Pes de les colles castelleres a Junts per Valls

El fitxatge d'Andreu Gassó arriba poques hores després de desvelar-se que Joan Ibarra també formarà part de la llista de Junts per Valls. És l'actual president de la Coordinadora de Colles Castelleres i expresident de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Com Gassó, ocuparà un lloc destacat a la candidatura de Dolors Farré.
Participació