Cremen dos cotxes a Reus entre la tarda i la matinada de dijous

Un vehicle s'ha encès a la Riera de Miró, i el segon, a la rotonda de l'entrada de l'autopista

Una conductora ha trucat a emergències perquè el seu cotxe s'havia encès
Una conductora ha trucat a emergències perquè el seu cotxe s'havia encès | Cedida A. L.
10 de març del 2023
Actualitzat a les 10:23h
Tarda i nit moguts a Reus, aquest dijous 9 de març als carrers i carreteres del terme municipal. Dos cotxes han cremat,  a diferents punts del municipi i amb hores de separació entre els fets. En cap dels dos casos s'han hagut de lamentar ferides entre les persones que hi havia a prop.

En el primer cas, l'avís l'ha fet la mateixa conductora del vehicle, que ha trucat al 112 per informar que el seu cotxe s'havia encès. Algunes imatges, a les xarxes socials, mostren com l'incendi sembla començar a la zona del motor, i els ocupants poden sortir-ne il·lesos. Els Bombers han rebut l'avís quan passaven dos minuts de les set del vespre.

El cotxe ha quedat aturat a la riera de Miró, a la cantonada del carrer alt de Sant Pere. S'hi ha desplaçat una dotació dels Bombers, que quan ha arribat ha vist que hi havia persones intentant apagar l'incendi. Amb l'arribada dels serveis d'emergència, el foc ha quedat extingit quan faltaven quatre minuts per tres quarts de vuit.

Tot i la seva actuació, els operatius de prevenció, extinció d'incendis i salvaments no han pogut impedir que l'incendi cremés completament el vehicle. El segon avís per un cotxe encès al terme municipal de Reus s'ha rebut hores més tard, a la matinada. Quan faltaven vuit minuts per les dues, al 112 ha entrat una trucada alertant que hi havia un incendi en un vehicle.

En aquest cas, el foc s'ha produït lluny del nucli urbà, a la rotonda d'entrada a l'autopista AP-7. També s'hi ha desplaçat una sola dotació del cos de Bombers, que ha pogut extingir el foc.