Es confirma el divorci: els Dragons marxen de Reus

L'equip de futbol americà canvia l'Estadi Municipal de la capital del Baix Camp per l'Estadi Olímpic de Terrassa

Els Barcelona Dragons marxen de Reus i jugaran a partir d'ara a Terrassa.
Els Barcelona Dragons marxen de Reus i jugaran a partir d'ara a Terrassa. | Barcelona Dragons
10 de març del 2023
Actualitzat a les 12:38h
No hi haurà tercera temporada dels Barcelona Dragons a l'Estadi Municipal de Reus. L'equip de futbol americà, que disputa la European League of Football (ELF), ha anunciat aquest divendres que la pròxima temporada, que arrenca el pròxim mes de juny, jugaran els seus partits com a local a l'Estadi Olímpic de Terrassa.

En un comunicat, el club ha explicat que ha tancat un acord amb el Terrassa FC, amb l'objectiu que "els aficionats del futbol americà de tots els racons d'Espanya puguin assistir i gaudir dels partits en una localització més pròxima i accessible per als aficionats".

En el text, que han penjat a la seva pàgina web, no es fa cap menció a la ciutat de Reus i tampoc cap agraïment per les dues temporades en què la capital del Baix Camp ha estat la seu de l'equip.

Aquesta marxa es produeix després que el febrer del 2022 s'anunciés un acord amb l'Ajuntament de Reus per fer de l'Estadi Municipal la casa dels Dragons fins a l'any 2023.
 

Les semifinals del 2022, el millor resultat

Els Dragons marxen de Reus sense haver aconseguit enganxar els aficionats i amb uns resultats esportius que tenen com a màxima fita les semifinals de l'any passat. En aquest sentit, en les dues temporades disputades es va assolir una mitjana d'espectadors de poc més de 1.000 persones a l'Estadi Municipal de la capital del Baix Camp.

Pel que fa als resultats esportius, l'any 2021 els Dragons van quedar fora dels play-off de la ELF, mentre que el 2022 van aconseguir la fita de jugar les semifinals, en què van caure davant els Vienna Vikings, que van fer-se amb el campionat.