Primàries denuncia una nova aturada en les obres del Tabaris de Coma-ruga

Josep Maria Llasat afirma que l'anterior interrupció va suposar «un encariment de més de 400.000 euros»

L'edifici en obres del Tabaris, a Coma-ruga.
L'edifici en obres del Tabaris, a Coma-ruga. | TGNDigital
13 de març del 2023
Actualitzat a les 17:54h
Pel Vendrell Primàries ha tornat a denunciar que les obres de l'edifici Tabaris de Coma-ruga estan aturades. El seu regidor, Josep Maria Llasat, ha assegurat davant els mitjans que els treballs "estan parats des de fa més d'una setmana". Una situació que ja es va produir durant uns mesos a principis del 2022.

"En uns informes de l'empresa i de la direcció de l'obra vam poder veure que l'anterior aturada va ser per un problema amb els fonaments", ha explicat Llasat. Un entrebanc que va suposar "un encariment de més de 400.000 euros" en el pressupost de l'obra, ha afegit. Però en el moment actual, des de Primàries no creuen que pugui haver-hi cap problema tècnic.

"Què està passant? Pot ser que l'empresa no cobri?", ha deixat caure Llasat. El regidor també ha recordat que si l'obra no està finalitzada abans d'acabar el 2023, es perdrà la subvenció d'1,1 milions d'euros del FEDER.

El partit ha avançat que preguntarà al pròxim ple per aquesta situació, i ha reiterat les crítiques pel "sobrecost" de les obres. "Havia de costar 1,1 milions d'euros i ja anem pels 5,5 milions", lamenten. Des del govern local ja van apuntar l'anterior vegada que els tempos de l'obra no depenen de l'Ajuntament, sinó de l'empresa contractada.