Canvis en les visites a pacients ingressats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Aquest dimarts també s'ha posat en marxa el nou sistema d'accessos al centre

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.
L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. | Josep M. Llauradó
14 de març del 2023
Actualitzat a les 15:13h
L'Hospital Joan XXIII de Tarragona ha anunciat novetats en el règim de visites general als pacients ingressats al centre hospitalari. Així, a partir d'aquest mateix dimarts, un pacient podrà estar acompanyat per una persona durant les 24 hores del dia. En aquest sentit, un mateix pacient podrà rebre la visita de diverses persones, sempre d’una en una.

Hi ha excepcions a les àrees de Pediatria i Obstetrícia, en les quals es permetrà la presència de dos acompanyants simultàniament, entre les set del matí i les deu de la nit. En aquest sentit, durant la nit només podrà haver-hi un acompanyant.
 

Nou sistema d'accessos

El nou règim de visites general arriba el mateix dia en què s'ha posat en funcionament el nou sistema d'accessos ubicat al vestíbul principal de l’Hospital Joan XXIII. Segons ha explicat el centre en un comunicat, "l'objectiu és garantir la seguretat, el confort i el descans dels pacients ingressats i evitar el trànsit injustificat de persones alienes al centre".

Aquest nou sistema d’accés es fa mitjançant portes que s’obren amb la lectura de codi de barres (targeta professional o targeta sanitària) o codi QR, segons la persona que hi hagi d’accedir. Per sortir també caldrà el codi de barres o el codi QR.

Els accessos donen pas a l’edifici B1, B2 i C, és a dir, a les àrees d’hospitalització, de tractament i de proves complementàries. Per accedir a Ciutadania, que s’ubica en un nou espai, Admissions i Consultes Externes, no cal passar aquest control d’accessos.