​Tragèdia en un incendi en una casa al Baix Penedès: Una dona morta i 3 ferits

El foc ha tingut lloc al nucli de les Peces, a Albinyana

La casa incendiada a Albinyana.
La casa incendiada a Albinyana. | Bombers de la Generalitat
16 de març del 2023
Actualitzat a les 11:43h
Una dona ha mort aquest dijous 16 de març en un incendi que s'ha produït en un habitatge unifamiliar del carrer d'Olesa, al nucli de les Peces, a Albinyana. Els Bombers han rebut l'avís a les 07.24 hores i han activat sis dotacions que, quan han arribat al lloc dels fets, han vist que la casa estava en flames.

Els Bombers han pogut evacuar una dona amb cremades importants, després han continuat buscant més víctimes fins que han trobat una segona persona per la qual el personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ja no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Dues persones més ferides durant l'incendi

El SEM també ha atès dues persones més amb cremades lleus a les mans que s'ha fet intentant treure a les dues persones de la casa abans de l'arribada dels Bombers.

A les 07.54 els Bombers han aconseguit apagar el foc i han ventilat la casa de fum. També han revisat els danys a l'edifici, que era una casa de planta baixa. El SEM ha enviat cinc unitats i l'helicòpter medicalitzat. La unitat d’investigació dels Mossos d'Esquadra s’ha fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l’incendi.

Explosió mortal al Vendrell

Cal recordar que el passat 9 de març ja va morir una persona després d'un incendi causat per una explosió a casa seva, al Vendrell.

Un home de 92 anys va perdre la vida en un greu incendi que va tenir lloc al número 7 del carrer Jaume Marcé Diu després d'una explosió.