Consternació a Albinyana per l'incendi mortal: mor la mare i la filla, en estat crític

Dues persones més han patit ferides lleus quan han intentat ajudar

16 de març del 2023
Actualitzat a les 11:43h
L'habitatge afectat pel foc a les Peces, Albinyana.
L'habitatge afectat pel foc a les Peces, Albinyana. | TGNDigital
Passaven pocs minuts d'un quart de vuit del matí d'aquest dijous 16 de març quan els veïns del carrer d'Olesa, al nucli albinyanenc de les Peces, han sentit uns crits provinents d'una casa. Era un habitatge unifamiliar en el qual vivien una mare i la seva filla, on s'havia originat un incendi.

En els pocs minuts que han trigat a arribar els Bombers, dues persones han intentat sense èxit entrar a la casa per ajudar les dues dones. Quan el cos de Bombers ha arribat, han accedit a l'habitatge, on han pogut treure la filla amb vida, però amb cremades importants. Ha estat traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron en estat crític.

Els Bombers han trobat a dins a la mare, però els professionals de Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ja no ha pogut fer res per salvar-li la vida. Sí que han atès les dues persones que han patit ferides lleus quan han intentat ajudar. Una ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell i l'altra ha estat atesa al lloc dels fets.

Abans de les vuit del matí el foc ja estava apagat, però els seus efectes eren ben visibles des de l'exterior. Els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes de l'incendi. El succés ha generat consternació al nucli de les Peces i a Albinyana. Fa tot just una setmana, un home de 92 anys va morir al Vendrell en una situació molt similar.