Pep Cuerba, Sarah Dubois i Jordi Salvadó se sumen a la llista de Junts per Reus

La futura alcaldable del partit, Teresa Pallarès, ha presentat els números cinc, sis i set de la seva candidatura

Junts per Reus continua presentant els membres de la llista electoral
Junts per Reus continua presentant els membres de la llista electoral | Junts per Reus
16 de març del 2023
Actualitzat a les 16:52h
Junts per Reus continua anunciant membres de la seva llista electoral amb els números cinc, sis i set. Els ocuparan Pep Cuerba, Sarah Dubois i Jordi Salvadó segons els ha presentat, aquest dijous, la futura alcaldable del partit, Teresa Pallarès. Amb la presentació, la setmana passada, de Montserrat Caelles i Mariluz Caballero per als números tres i quatre, es manté la incògnita de qui serà el segon integrant de la candidatura.

La cap de files de la formació a la ciutat ha presentat, des de la plaça del Prim, l'actual regidor d'Esports, Pep Cuerba, per al número cinc, la mateixa posició que va ocupar ara fa quatre anys. La sisena plaça serà per a Sarah Dubois, enginyera informàtica i membre de l'ANC i del Consell de la República. El setè lloc l'ocuparà el mestre i músic Jordi Salvadó, implicat en diversos projectes i entitats de la ciutat.

Pallarès ha apuntat que, els pròxims dies, anirà presentant la resta de l'equip que l'acompanyarà a la butlleta electoral. Una candidatura que defineix com "una llista de ciutat amb vocació guanyadora".