El PSC de Cambrils presenta la llista pel 28-M: «Sortim a guanyar»

Alfredo Clúa lidera una candidatura "potent, diversa, amb homes i dones que donen la millor versió d'un partit de govern"

Imatge de la candidatura del PSC de Cambrils de cara a les eleccions municipals del 28 de maig.
Imatge de la candidatura del PSC de Cambrils de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. | Cedida
17 de març del 2023
Actualitzat a la 13:09h
Alfredo Clúa, Gemma Balanyà, Enrique Arce, Miguel Ángel Díaz, Ingrid Duch, Ariadna Cuadrado, Luz Saavedra, Joaquim Porro, Nerea Escobar i Joan Mas ocupen les primeres deu posicions de la candidatura del PSC de Cambrils. Aquest dijous a la nit, l'executiva de l'agrupació local va donar el vistiplau a la llista de cara a les eleccions municipals del 28-M.

El cap de llista, Alfredo Clúa, ha manifestat que "sortim a guanyar. Anem a per totes, i ho fem amb una candidatura potent, diversa, amb homes i dones que donen la millor versió d’un partit de govern, com és el PSC".

L’alcaldable, i actual regidor de Recursos Humans, ha explicat que "m'he rodejat d’aquest equip perquè crec que és el millor que podem tenir per tirar endavant els reptes de futur que tenim per fer progressar la nostra ciutat".

Clúa ha afegit que "quan el PSC ha estat governant, Cambrils ha avançat, ha fet un canvi, i això és precisament el que volem". En aquest sentit, ha destacat que "presentem una llista per guanyar i crec molt en les persones que m’acompanyen".
 

Una aposta pels independents

El PSC de Cambrils concorre a les llistes amb un equip que té un 50% d’independents entre els sis primers llocs perquè, segons ha dit Clúa, tenen el perfil adequat que necessita Cambrils, i a més, tenim un relleu jove". El cap de llista ha agraït la feina de Josep Maria Vallès i Yolanda Quílez que no repetiran a la llista, però que han fet "una gran feina com a regidors".

Clúa ha finalitzat dient que "som un equip potent, cohesionat i amb idees renovades per modernitzar l’administració i generar unes noves dinàmiques a l’alçada del ritme que necessitem a Cambrils".

La llista inclou també la dues vegades cap de llista del PSC de Cambrils, Ana López, que ocupa la posició número 20.