Tots els actes: Consulta el programa de la Setmana Santa 2023 de Valls

El gruix central d'activitats transcorrerà entre el Diumenge de Rams i Divendres Sant

Imatge de la professó del Sant Enterrament
Imatge de la professó del Sant Enterrament | Cedida
20 de març del 2023
Actualitzat a les 17:42h
L'Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa de Valls ja ha presentat la programació de 2023. En aquest sentit, el gruix central d'activitats transcorrerà entre el Diumenge de Rams i Divendres Sant, però des de fa dies la ciutat bull amb diferents propostes pensades per a diferents públics.
 

Programa d'actes 2023

DIVENDRES 24 DE MARÇ
19.00 h, pati de Sant Roc, inauguració de l'exposició 'Imatges d'un sentiment', a càrrec de de Juan José Gómez Navarro. Organitza: Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser

DISSABTE 25 DE MARÇ
12.00 h, plaça del Pati,  8a Exaltació del tambor Ciutat de Valls. Organitza: Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser

DES DEL DIMECRES 29 DE MARÇ FINS AL DIVENDRES 31 DE MARÇ
De les 17.00 h a les 20.00 h, Capella del Roser, exposició de la imatge del Sant Crist de Lepant. Organitza: Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser

DIVENDRES 31 DE MARÇ
10.00 h, capella de la Mare de Déu dels Dolors, festa dels Dolors i encesa del perfum. Organitza: Reial Confraria de N.S. dels Dolors i Parròquia de Sant Joan.
20.00 h, església de Sant Joan Baptista, pregó i concert de Setmana Santa amb The Delichtful Pocket Company & Ferran Albrich, que interpretaran “The trumpet shall sound and the dead shall be rised”. Organitza: Associació d’Amics de la Música de Valls, conjuntament amb l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa a Valls.
22.00 h, capella del Roser i recorregut fins a la Parròquia del Carme.
Trasllat del Sant Crist de Lepant, des de la Capella del Roser fins a la Parròquia del Carme, per ser col·locat al seu pas. Organitza: Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser

DISSABTE 1 D’ABRIL
18.00 h, església de la Mare de Déu del Carme, acte de jurament dels nous germans i imposició de la creu de germà. Organitza: Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser
19.00 h, església de la Mare de Déu del Carme, 17a professó del Sant Crist de Lepant

DIUMENGE 2 D’ABRIL (Diumenge de Rams)
19.00 h, sortida i arribada des de l’església arxiprestal de Sant Joan, viacrucis

DIJOUS 6 D’ABRIL (Dijous Sant)
20.00 h, església de Sant Joan Baptista, eucaristia del Sant Sopar i ofrena del ciri pasqual per la Germandat del Sant Crist de Sant Joan. 
20.00 h, santuari del Lledó, eucaristia del Sant Sopar i ofena del ciri pasqual. Per la Confraria del Davallament de la Creu i la Germandat de la Puríssima Sang de N. S. Jesucrist (Sant Crist de Sant Francesc).

DIVENDRES 7 D’ABRIL (Divendres Sant)
9.00 h, des de l’església de la M.D. del Lledó fins a l’església arxiprestal de Sant Joan, viacrucis interparroquial. Organitza: Germandat de la Puríssima Sang de N.S. Jesucrist (Sant Crist de Sant Francesc).
17.30 h, des de l’església de la M.D. del Carme fins a la plaça del Blat, sortida dels armats i centurions i pujada dels misteris. Organitza: Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa a Valls.
18.00 h, plaça del Blat, exposició dels misteris.
18.30 h, plaça del Pati, exhibició dels armats.
19.00 h, església de Sant Joan Baptista, pregària d’adoració al Sant Crist i baixada de la imatge des del presbiteri fins a la porta de l’església. Organitza: Germandat del Sant Crist de Sant Joan.
22.00 h, sortida i arribada des de l’església arxiprestal de Sant Joan, professó del Sant Enterrament