1 de 10
Successos

Presó sense fiança per a tres detinguts del crim de Valls

Una última persona ha estat detinguda en relació amb l'assassinat a Valls però deixada en llibertat

El cos sense vida s'ha trobat aquest passat dimarts al nucli antic de Valls | ACN
per Laia Solanellas, Valls | 24 de març de 2023 a les 20:46 |
Valls continua commocionat després de l'aparició del cadàver semienterrat d'una persona al nucli històric, a tocar de l'església de Sant Joan. La macabra troballa es va fer el passat dimarts, 21 de març, al carrer de l'Església, en un edifici ocupat.
La víctima, amb signes de violència, era un home d'uns 45 anys, conegut a la ciutat per tenir problemes amb les drogues i haver protagonitzat més d'un succés a la ciutat. Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació immediatament per enxampar la persona o persones implicades en aquest crim i molt ràpidament van obtenir resultats.

Tres detinguts pel crim de Valls

Poques hores després, una persona va ser detinguda. Un jove de només 23 anys va ser el primer relacionat amb aquest assassinat al centre històric de Valls. L'endemà, la policia catalana també va detenir un home, de 30 anys, relacionat amb els fets, i tot seguit també es va arrestar una dona de 47 anys que hauria participat en la mort.

A aquestes tres detencions s'ha de sumar una quarta que els Mossos d'Esquadra han fet en les últimes hores, tot i que ha estat deixada en llibertat provisional, amb l'obligació de compareixences setmanals al jutjat. Tots els relacionats amb aquest crim serien persones conegudes per diversos successos delictius a Valls.


Ara, el jutjat d'instrucció número 3 de Valls, en funcions de guàrdia, ha decretat la presó provisional, comunicada i sense fiança, per als tres detinguts per aquest assassinat. Se'ls acusa d'un delicte d'homicidi i la causa continua oberta. 
 
 
Participació