El Nàstic puntua a Castàlia, però té el descens més a prop i l'ascens més lluny

Els grana puntuen al camp del segon classificat, però veuen com el descens directe s'apropa i el playoff d'ascens s'allunya a deu punts

Els tarragonins tornen de Castàlia amb un punt
Els tarragonins tornen de Castàlia amb un punt | Club Gimnàstic
26 de març del 2023
Actualitzat a les 22:29h
El Nàstic de Tarragona ha sumat un més que insuficient punt al camp del CD Castellón després d'empatar (0-0) un duel on ha recuperat la seguretat defensiva. Els valencians, més protagonistes del duel amb més i millors ocasions, no han pogut amb la muralla tarragonina i no aprofiten la derrota de l'Eldense. Els homes dirigits per Dani Vidal sumen un punt que seria valuós si no fos pel dèficit de la temporada i perquè el descens s'aproxima a cinc punts i el playoff d'ascens s'allunya a deu.

Punt positiu en altres circumstàncies

Els grana s'han endut un punt de Castàlia després d'un encontre on els locals han estat més insistents i els visitants més resistents. Cubillas intentava obrir la llauna en el minut 5, però el seu xut marxava alt i AarónReyresponia en el minut 13 sense èxit. L'arribada més clara dels orelluts es produiria en el minut 15 amb un Manu Sánchez que enviava l'esfèric a la fusta.

Koné volia avançar el Castellón fregant el temps de descans, però no encertaria davant Manu Garcia. La defensa del Nàstic s'acabaria imposant a l'atac castellonenc, tot i que De León gaudia d'una clara oportunitat en el minut 84 que Manu rebutjava amb el peu per evitar l'1 a 0. Finalment, els tarragonins han sumat un punt que, en altres circumstàncies, seria positiu tenint en compte la importància del rival i el seu estat de forma.

En el moment actual, el punt és més que insuficient. El descens s'aproxima a només cinc punts i el playoff d'ascens s'allunya al doble: deu punts. L'equip és onzè amb 38 punts i rebrà La Nucia, equip que marca la zona de descens, dissabte vinent a les 19.00 hores al Nou Estadi Costa Daurada.

FITXA TÈCNICA
Castellón

Alfonso, Baas, Cristian, Suero (Kochorasvilli 71'), Cubillas (Fuentes 61'), Koné (León 82'), Gil, Sánchez, Indias, Sánchez i Calavera (Pablo 82')
Gimnàstic
Manu, Domingo (Bonilla 75'), Quintanilla, Trilles,Oriol, Montalvo, MontesArce (Del Campo 68'), Robert (Pochettino 68'), Rey, Marc (Nil 75') i Lupu (Guillermo 21')
Targetes grogues
Per al local Cristian (88') i per als visitants Quintanilla (50'), Montalvo (55') i MontesArce (66')