Joan Reig, bateria d'Els Pets, candidat a l'alcaldia de Constantí per ERC

El músic ha explicat que "la secció local fa temps que em demana que faci aquest pas i ara hem decidit que és el moment d’encapçalar la llista"

El músic Joan Reig liderarà la llista d'ERC a Constantí.
El músic Joan Reig liderarà la llista d'ERC a Constantí. | Adrià Costa
29 de març del 2023
Actualitzat a les 11:44h
El músic Joan Reig, bateria d'Els Pets, serà el cap de llista d'ERC de Constantí de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Reig, de 60 anys, ha explicat que "la secció local fa temps que em demana que faci aquest pas endavant i ara, entre tots, hem decidit que és el moment d’encapçalar la llista".

Joan Reig, músic professional des de fa més de 40 anys, és i ha sigut activista cultural. Ha col·laborat des de sempre amb entitats del municipi del Tarragonès, com el Grup de Teatre Parroquial, La Societat el Casino, el Grup d’Armats o la Unió de Pagesos. I és que de fet no ha marxat mai de Constantí.

"Treballem per un projecte conjunt, de totes i cadascuna de les persones de Constantí", ha dit. En aquest sentit, ha afegit que "tot i el canvi al capdavant de la llista, els valors del partit són els mateixos de sempre: transparència i fer polítiques d'esquerres, republicanes i feministes".

Reig, que substitueix com a cap de llista a Sílvia Puerto, ha assenyalat que "faig una aposta pel poble on he decidit viure i on vull que visqui el meu fill. Cal crear un Constantí d’oportunitats reals, tenint en compte els més joves i la tranquil·litat de la gent gran".
 

Els eixos dels republicans per governar Constantí

En un comunicat, ERC ha explicat que "continuarem impulsant, com hem fet aquests darrers anys, la transformació de la nostra vila des de diferents àmbits i perspectives: societat, economia, feminisme, democràcia i sostenibilitat. Això ens permetrà avançar com a poble i plantar llavors que ens permetin modernitzar Constantí i posicionar-lo al lloc que es mereix".

En aquest sentit, els republicans manifesten que "volem un Constantí que estigui al costat de la gent, on les persones estiguin al centre de totes les polítiques municipals. Un poble que se senti orgullós de la seva major riquesa: la diversitat. Un poble que lluita per fer desaparèixer les desigualtats i per millorar la vida dels seus veïns i veïnes".