La màgia tornarà a omplir Tarragona del 8 al 28 d'abril

El Festival Internacional Teatre Màgic celebra enguany la seva dissetena edició amb un programa ple de propostes

La màgia tornarà a pujar als escenaris de Tarragona del 8 al 28 d'abril.
La màgia tornarà a pujar als escenaris de Tarragona del 8 al 28 d'abril. | Festival Teatre Màgic
29 de març del 2023
Actualitzat a les 17:34h
Un any més, i ja en són disset, el món de la màgia es donarà cita als escenaris de Tarragona amb el Festival Internacional de Teatre Màgic, que se celebrarà del 8 al 28 d’abril. L'objectiu de l'esdeveniment, segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat, "és oferir una selecció dels espectacles d'il·lusionisme més innovadors de l'actualitat".

Aquesta cita s'ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a Europa, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys. La direcció artística del festival va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme.

La programació del Festival Internacional de Teatre Màgic de Tarragona es pot consultar al següent enllaç, mentre que les entrades es poden adquirir a través del portal de l'Ajuntament.
 

"Una programació variada i de qualitat"

En aquest sentit, el director del Festival Internacional de Teatre Màgic ha assenyalat que "novament, la ciutat de Tarragona viurà un mes d’abril dedicat a la màgia amb una programació variada i de qualitat per a tots els públics".

Per la seva banda, la consellera de Cultura de l'Ajuntament, Inés Solé, ha manifestat que "estem contentes de tornar a comptar, un any més, amb aquest festival, on s’aglutinen mags i magues de primer nivell i de ressò nacional i internacional".

Solé ha afegit que "és un luxe que Tarragona pugui comptar amb aquesta programació, amb tantes edicions a l'esquena i que esperem que en vinguin moltes més".
 

L'espectacle inaugural, al Teatre Tarragona

L'espectacle 'Màgia 5 estrelles', amb Karlus Soler, Silvana, Brando, Sasha Grilec i Connie, serà l'acte inaugural del festival. Tindrà lloc el pròxim 8 d’abril, a les 18 hores, al Teatre Tarragona. Aquesta proposta per a tota la família ofereix un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que, amb la màgia, qualsevol cosa és possible.

Així mateix, durant el festival, la màgia també arribarà a la Sala Trono amb Leo Bordigoni, Juan Capilla i Magno; a la Biblioteca Pública de Tarragona, amb un espectacle de màgia de prop; a l’Espai Kesse, amb una masterclass de trucs amb el mòbil i el cabaret màgic del Daniel Arbonés.

Com a novetat d’aquesta edició, el festival programarà dos espectacles de màgia educativa (Matemàgia i Reciclatge màgic) que compten amb el suport de l’IMET i que es podran veure al Centre Cívic de Torreforta.