1 de 10
VILA-SECA

L'Ajuntament de Vila-seca aprova subvencions per a la millora d'habitatges

Hi ha quatre línies, una de les quals destinada a la instal·lació d'energia verda

Les subvencions de l'Ajuntament de Vila-seca tenen un pressupost de 123.000 euros. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Vila-seca | 31 de març de 2023 a les 12:20 |
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca ha aprovat la convocatòria pública de subvencions per a la millora d'habitatges i instal·lació d'energia verda a Vila-seca. Concretament, es tracta de quatre línies de subvencions, amb un pressupost inicial de 123.000 euros.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és millorar les condicions de vida dels vila-secans i vila-secanes, facilitant l'accés al seu habitatge a persones grans o amb mobilitat reduïda. Així mateix, també es vol reduir el risc de despreniments i millorar les condicions d'habitabilitat i el paisatge urbà.

 

Les quatre línies de subvenció

Aquestes quatre línies preveuen la instal·lació d'ascensors o elevadors de persones i eliminació de barreres arquitectòniques en edificis d'habitatges; la reparació i pintura de façanes i elements sortints annexes en edificis ja construïts; la rehabilitació d'habitatges al Centre Històric de Vila-seca; i la instal·lació de plaques fotovoltaiques en habitatges del municipi.

Les subvencions es poden sol·licitar-se fins al proper 31 d'octubre de 2023 a través de la Seu electrònica, a l’apartat de Catàleg de tràmits, Ajuts i subvencions.
Participació