Noves cites de la temporada de Primavera de TGN: 'Carmina Burana' Midori o Núria Espert

La programació del 'Primavera Tarragona Cultura' s'allargarà fins al pròxim 10 de juny

Núria Espert és la protagonista de 'La isla del Aire', que es podrà veure el 3 de juny.
Núria Espert és la protagonista de 'La isla del Aire', que es podrà veure el 3 de juny. | Pau Cortina/ACN
04 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:15h
La temporada d'arts escèniques 'Primavera Tarragona Cultura', que va arrencar a principis del mes de març, continua els mesos d'abril, maig i juny amb més espectacles i activitats. Aquest cap de setmana comença la dissetena edició del Festival Teatre Màgic, amb l'espectacle 'Màgia 5 estrelles', al Teatre Tarragona.

Durant els pròxims tres mesos, Tarragona gaudirà de música, teatre, circ, òpera o espectacles visuals. Entre els noms destacats, hi haurà la violinista Midori, el director Mario Gas o l'actriu Núria Espert. Les entrades de la temporada de primavera estan a la venda a través del portal d'entrades de l'Ajuntament de Tarragona

Així mateix, estigueu atents, ja que des de TarragonaDigital.com sortejarem entrades per a quatre dels espectacles a través del nostre compte d'Instagram: 'Bravura' (16 d'abril), Mazùt (21 d'abril), 'El conte de Persèpolis' (30 d'abril) i 'La isla del Aire' (3 de juny).
 

Una programació per a tots els públics

La programació de primavera d'arts escèniques compta amb mig centenar de propostes que van arrencar el passat mes de març. En aquest sentit, l'espectador hi trobarà espectacles per a tots els públics, des de teatre a música, passant per la dansa, la màgia, l'òpera o el circ.

Un dels plats forts de la programació és el concert 'Carmina Burana', a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès, que tindrà lloc al Teatre Tarragona el divendres 14 d'abril. Diumenge 16 d'abril, també al Teatre Tarragona, serà el torn de l'espectacle visual i acrobàtic 'Bravura', de la Cia. Moviments. 

El circ i la dansa de 'Mazùt', de Baro d'Evel, arribarà a la capital tarragonina el divendres 21 d'abril, mentre que diumenge 23 d'abril la Cia. Minimons oferirà l'activitat familiar 'Un conte d'estar per casa'.
 

Nova cita de la FSF al Teatre Tarragona

La Franz Schubert Filharmonia pujarà a l'escenari del Teatre Tarragona amb la reconeguda violinista Midori el dissabte 29 d'abril, en una actuació que oferirà al públic el Concert per a violí i orquestra de Txaikovski. L'endemà, diumenge 30 d'abril, la Cia. La Coja Dansa representarà 'El conte de Persèpolis'.

Una de les grans cites de la primavera serà l'òpera 'Il Trovatore', de Giuseppe Verdi. Serà el divendres 5 de maig, a les 19 hores, al Teatre Tarragona. Les entrades es poden comprar des de 44 euros.

Un altre dels espectacles destacats de la programació és 'La isla del Aire', que arribarà el 3 de juny. Mario Gas dirigeix l'adaptació de la novel·la d'Alejandro Palomas, amb la reconeguda Núria Espert —87 anys— i Vicky Peña, entre les protagonistes.

La temporada de primavera es clourà el dissabte 10 de juny amb 'Pessics', que celebrarà els 30 anys de Teatre Ganyotes. La programació completa, amb tota la informació sobre les propostes, es pot consultar a través del següent enllaç.