El Circ Raluy Històric porta el seu nou espectacle 'Kirko' al Vendrell

La icònica carpa de la companyia s'instal·larà del 14 al 23 d'abril a l'esplanada del Botafoc. Sortegem entrades!

El Circ Raluy Històric torna a instal·lar la seva carpa al Vendrell.
El Circ Raluy Històric torna a instal·lar la seva carpa al Vendrell. | TarragonaDigital
06 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:20h
La icònica carpa del CircHistòricRaluy s'instal·larà a l'esplanada del Botafoc al Vendrell, des del 14 al 23 d'abril. Es tracta d'una cita imprescindible per als amants del circ i amb la qual no només es gaudirà d'un bon espectacle, ja que el Circ Històric Raluy viatja sempre amb els seus carruatges, un total de 24 vehicles històrics fabricats entre els anys 30 i 70 que faran les delícies de petits i grans.

En aquesta ocasió, el Circ Històric Raluy porta al Vendrell el seu espectacle 'Kirko', sota la direcció de Rosa Raluy, filla Carlos Raluy, una iconamundial del circ

Un viatge als orígens del circ


'Kirko' és un viatge als orígens del circ: per què les persones van decidir desafiar les lleis de la física i dur els seus cossos i ments al límit? La força, l'habilitat i la creativitat i com posar a prova les nostres capacitats són els pilars d'aquest espectacle.

Rosa Raluy és la directora d'aquest espectacle que transforma aquestes característiques humanes en personatges de carn i ossos, perquè l'espectador gaudeixi d'aquest històricviatge a través d'acrobàcies, malabars, equilibrisme i espectacles aeris, entre d'altres.

Aleix Gómez i la simpàtica Lola seran els mestres de cerimònies de 'Kirko', guiant els espectadors en un viatgeemocional amb moments espectaculars, gràcies a les acrobàcies de la Troupe d'Ucraïna 'Bar Bara' i els Jocs Icaris de les Germanes Raluy, o la creativa i emotiva actuació de Rosa Raluy.

La diversió la posarà un dels millors 'clowns' internacionals, Davis Vassallo.

Comprar entrades del Circ Històric Raluy al Vendrell i sorteig


El CircHistòricRaluy es podrà gaudir al Vendrell entre el 14 i el 23 d'abril. Les entrades es poden comprar a taquilla i també a través d'aquesta pàgina web. Consulteu les ofertes i descomptes de fins al 40% en les entrades que us ofereix la web!

A més a més, també podeu participar al sorteig d'entrades a l'Instagram de TarragonaDigital. Sortegem 5 entrades dobles, a escollir entre aquests horaris:

— Divendres 14 d'abril: 18.30 hores
— Dissabte 15 d'abril: 17h o 19.30 hores
— Diumenge 16 d'abril: 12.15 hores o 17.00 hores.
— Dimecres 19 d'abril: 18.30 hores
— Dijous 20 d'abril: 18.30 hores 
— Divendres 21 d'abril: 18.30 hores.
— Dissabte 22 d'abril: 17.00 hores o 19.30 hores.
— Diumenge 23 d'abril: 12.15 hores o 17.00 hores.
 

Només cal que entreu al perfil d'Instagram de TarragonaDigital, busqueu el post del sorteig i deixeu un comentari seguint les normes de participació. Les persones guanyadores rebran un missatge directe a Instagram el dijous 13 d'abril. Estigueu atents!