1 de 10
TORREDEMBARRA

Envesteix amb una furgoneta la terrassa d'un bar a Torredembarra i fuig

Els fets van tenir lloc la passada setmana i la Policia Local encara busca el conductor del vehicle

Imatge de l'estat de la terrassa després de l'impacte de la furgoneta. | Ajuntament de Torredembarra
per TarragonaDigital, Torredembarra | 12 d'abril de 2023 a les 12:52 |
La Policia Local de Torredembarra busca el conductor d'una furgoneta que el passat 6 d'abril va xocar contra la terrassa d'un establiment de restauració del carrer Lleida del municipi, provocant danys també a un vehicle que estava estacionat a la via pública. Segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat, l'individu va fugir del lloc dels fets.

En aquest sentit, el cos policial ha obert una investigació per tal de localitzar el conductor de la furgoneta i suposat responsable dels fets. Durant els dies de Setmana Santa, la Policia Local de Torredembarra també va intervenir en altres dos accidents de trànsit que van provocar danys materials.

 

15 diligències durant la Setmana Santa

Entre el 6 i el 10 d'abril, la Policia Local de Torredembarra va rebre 237 requeriments, destacant les vigilàncies en punts estratègics, molèsties o sorolls, identificació de persones i vehicles o disciplina viària. A més, la Unitat de Vigilància Aèria va realitzar diversos vols per donar seguretat a esdeveniments multitudinaris i aglomeracions.

En aquest sentit, han tramitat 15 diligències: 4 per furt a l'estació de tren i centres comercials, 3 per conduir sota els efectes de l'alcohol, 3 per danys, una per furt en interior de vehicle i ús fraudulent de targeta de crèdit, una per estafa informàtica a través de telèfon mòbil, una per sostracció de diners al domicili, una per un furt en un hotel i 1 minuta policial sense detinguts.


Així mateix, la Policia Local també va actuar en set infraccions contra la seguretat ciutadana, cinc de les quals per tinença i consum de drogues i dues en relació amb la tinença d'armes blanques.
 

Detingut per furt en interior de vehicle i ús fraudulent de targeta de crèdit

El 9 d'abril, la Policia Local va rebre una denúncia per diferents articles furtats de l'interior d'un vehicle per valor d'uns 1.600 euros, com ara un ordinador portàtil, i diferents targetes de crèdit.


De fet, unes hores més tard es va detectar l'ús d’una de les targetes en diferents comerços de Torredembarra per un valor total que no va superar els 100 euros. A partir d'aquí, la Policia Local va obtenir una descripció de la persona que la va utilitzar i es van visualitzar càmeres de seguretat.

Finalment, aquest dimarts 11 d’abril, al voltant de les 13 hores, agents de la Policia Local van detenir un individu, sense domicili conegut, com a suposat autor dels fets.
Participació