1 de 10

28M: Alcoverencs pel Canvi desvela la seva candidatura al complet

La candidatura serà presentada als veïns d'Alcover en un acte públic que es farà el pròxim dia 1 de maig a les 19.00 h a Ca Cosme.

Imatge de l'alcalde d'Alcover, Robert Figueras | TarragonaDigital
per Albert Oliva, Alcover | 20 d'abril de 2023 a les 09:13 |
L’actual alcalde d’Alcover, Robert Figueras, ja ha presentat la candidatura amb què Alcoverencs pel Canvi es presentarà a les pròximes eleccions municipals. A la llista hi són presents els actuals regidors Josep M Girona, Maria Roca, Marta de Lucas i Josep Barberà.

S’hi incorporen el professor de Formació Professional i membre de la Colla Gegantera, Santi Cordón; la tècnica en relacions laborals, Laura Paño; la mestra i membre dels Diablons, Betty Arenas; la també mestra i jugadora del CE Alcover, Mireia Clares; el tècnic en tractament d’aigües i president de la urbanització Muntanyans, Ricardo Llanos; la mestra i component del Grup de Teatre La Resclosa, Alba Ribé; l’operador industrial i membre de la Banda de cornetes i tambors Verge del Remei, Carlos Moreno i el mecànic industrial, Costelo Ilincuta.


Com a suplents figuren les actuals regidores, Carla Miret i Carme Sánchez i la professora de ball, Alba Regada. La candidatura serà presentada als veïns d'Alcover en un acte públic que es farà el pròxim dia 1 de maig a les 19.00 h a Ca Cosme.
Participació