La violinista Midori actua aquest dissabte a Tarragona amb Franz Schubert Filharmonia

Els espectadors gaudiran del 'Concert per a violí' de Txaikovski al Teatre Tarragona

La violinista Midori actuarà el dissabte 29 d'abril al Teatre Tarragona amb la Franz Schubert Filharmonia.
La violinista Midori actuarà el dissabte 29 d'abril al Teatre Tarragona amb la Franz Schubert Filharmonia. | Franz Schubert Filharmonia
24 d'abril del 2023
El pròxim dissabte 29 d'abril, el Teatre Tarragona acollirà el 'Concert per a violí i orquestra' de Txaikovski, a càrrec de la Franz Schubert Filharmonia (FSF) i la reconeguda violinista japonesa Midori. El programa de la vetllada, que arrencarà a les 20 hores, es completarà amb la 'Simfonia núm. 3' de Johannes Brahms.

El concert de la FSF i Midori s'emmarca en la celebració dels 40 anys de carrera de l'artista que se celebren aquest 2023. La Franz Schubert Filharmonia ha explicat que "per és un privilegi comptar amb l'amistat i confiança d'aquesta extraordinària violinista i interpretar amb ella un dels concerts més encisadors i majestuosos".

Les entrades per a aquest concert es poden adquirir, al preu de 35 euros, a través del següent enllaç.
 

Una col·laboració que es va iniciar l'any 2021

Midori va iniciar la seva col·laboració amb la Franz Schubert Filharmonia l'any 2021, quan la violinista va fer una gira amb l'orquestra. L'artista japonesa, nascuda a Osaka l'any 1971, va enlluernar Zubin Mehta l'any 1982, convidant-la a debutar amb la Filharmònica de Nova York en el tradicional Concert d'Any Nou de 1983.

La violinista japonesa va ser una nena prodigi i va saber fer el pas a violinista professional, esdevenint una de les millors artistes del seu àmbit. En aquest sentit, ha actuat amb les orquestres més reconegudes del món i ha col·laborat amb els millors directors.
 

Quatre dècades de carrera

Aquest 2023, doncs, Midori celebra els seus 40 anys de carrera i ho fa amb una col·laboració amb la FSF, oferint el 'Concert per a violí' de Txaikovski. L'actuació de dissabte al Teatre Tarragona no és l'única que oferiran la violinista japonesa i la Franz Schubert Filharmonia.

En aquest sentit, també es podrà veure el programa a l'Auditori de Girona (divendres 28 d'abril), al Palau de la Música Catalana (diumenge 30 d'abril) i a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló (1 de maig).