1 de 10
Societat

El comerç de Calafell demana als cossos policials un reforç de la seguretat

Mossos i policia local augmentaran els efectius durant la temporada alta

Reunió amb els cossos policials a l'Ajuntament de Calafell. | Ajuntament de Calafell
per Redacció / M.G., Calafell | 27 d'abril de 2023 a les 14:01 |
Representants dels sectors comercials i empresarials de Calafell han demanat als cossos policials un reforç en la seguretat dels seus establiments. La petició l'han fet en una reunió que ha tingut lloc a l'Ajuntament, on hi han pres part membres dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal, així com del govern local. 

La reunió ha servit per planificar el dispositiu de seguretat que es farà durant la temporada alta, un període en el qual els dos cossos policials augmenten els efectius al municipi. Des del consistori expliquen que es posarà especial atenció en la venda il·legal a través del 'top manta' i en la prevenció dels furts i els robatoris.


Els Mossos d'Esquadra destinaran més agents de proximitat a aquest dispositiu, mentre que l'Ajuntament ha avançat que augmentarà la plantilla de la policia local. L'Ajuntament ha recordat alguns consells que cal seguir durant els mesos d'estiu, com ara no comprar al 'top manta', vigilar les bosses i carteres, o trucar al 112 davant de qualsevol fet sospitós.


 
Participació