1 de 10
PortAventura

Ja és oficial: PortAventura revela la data d'inauguració de la nova atracció 'Uncharted'

En un acte protagonitzat per TheGrefg, el parc d'atraccions de la Costa Daurada va anunciar la data oficial de l'obertura de la nova atracció

'Uncharted' serà la primer 'dark ride' de PortAventura. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Salou | 16 de maig de 2023 a les 11:49 |
El parc d'atraccions de la Costa Daurada, PortAventura, està totalment bolcat en l'obertura de la seva nova atracció. Es tracta d'una 'dark ride', una muntanya russa d'interior, que ha estat tematitzada i basada en la franquícia de videojocs i cinema 'Uncharted'.Després de molts mesos de treball, aquest dilluns, 16 de maig, el parc d'atraccions va anunciar la data oficial de la inauguració de l'esperada nova atracció. En un acte conduït i protagonitzat pel popular 'streamer' TheGrefg, es van anar superant proves per resoldre l'enigma que revelava la data

Un cop assolit l'objectiu, l'audiència va poder conèixer el dia de la inauguració: el 17 de juny del 2023. Així doncs, després que s'anunciés l'obertura per aquesta primavera, finalment serà a mitjans de juny que PortAventura posarà en marxa de manera oficial la seva 'dark ride'.

 

Paral·lelament a aquest acte, PortAventura també promociona la nova atracció amb grans anuncis en importants ciutats, com un cartell gegant a Callao a Madrid o fins i tot a París.

Com serà la nova atracció de PortAventura


El passat mes de febrer, els responsables del parc temàtic ja van revelar els detalls de la nova atracció i, poc a poc, s'han anat descobrint noves característiques del seu disseny.


En aquest sentit, la nova atracció porta per nom 'Uncharted: El enigma de Penitence', i estarà ubicada a la zona de Far West del parc d'atraccions tarragoní. 

Serà una muntanya russa d'interior, és a dir, el recorregut serà completament a les fosques i anirà acompanyada d'una experiència immersiva. Comptarà amb un recorregut de prop de 700 metres en una superfícia de 4.800 metres quadrats i 16 metres d'altura

Hi haurà tres vehicles en funcionament amb capacitat per a 12 persones, i l'atracció tindrà una durada d'un minut i mig, és a dir, que es podran absorvir fins a 900 persones cada hora. En el transcurs del recorregut de la cua, l'experiència immersiva començarà amb diverses projeccions audiovisuals que posaran en context els usuaris.
Participació