Evacuen la nau industrial de Borges a Reus per un incendi en una màquina

Alguns dels treballadors han estat atesos pel SEM per inhalació de fum

Els fets han tingut lloc a la planta que Borges té a Reus.
Els fets han tingut lloc a la planta que Borges té a Reus. | TarragonaDigital
17 de maig de 2023, 12:20
Actualitzat: 12:30h
Incendi aquesta nit a la nauindustrial que el grup agroalimentari Borges té a Reus, al carrer Alforja número 13. Els serveis d'emergències han rebut l'avís de l'incident quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de dotze de la nit d'aquest dimarts, 16 de maig.

Ràpidament, els Bombers de la Generalitat han activat fins a cincdotacions, així com diversos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ja que en aquella hora encara hi havia treballadors a l'interior de la planta.

Quan han arribat al lloc dels fets, els bombers han comprovat que el foc es localitzava en una de les màquines a l'interior de la nauindustrial, concretament en una assecadora d'ametlles. La ràpida actuació dels bombers ha permès que els fets no anessin a més, i poc després de les dues de la matinadal'incendi s'ha donat per extingit.

Tanmateix, el SEM ha hagut d'atendre alguns dels treballadors, els quals han resultat ferits de caràcter lleu per inhalació de fum, tot i que la majoria han estat immediatamentevacuats, seguint el protocol de l'empresa.