1 de 10
Cultura

La reconeguda obra 'Déjà Vu' de Manolo Alcántara arriba a Tarragona

El Teatre Tarragona acull la representació d'aquest premiat espectacle

L'obra es podrà veure aquest cap de setmana a Tarragona. | Clàudia Saez
per TarragonaDigital, Tarragona | 17 de maig de 2023 a les 12:58 |
La programació teatral tarragonina compta aquest cap de setmana amb una obra d'alt nivell. Es tracta de l'última funció de l'espectacle 'Déjà Vu' de la prestigiosa companyia de circ Manolo Alcántara.

'Déjà Vu' és una obra que parla de la distància entre una persona i els seus somnis, i com l'objectiu d'assolir-los la porta per camins que l'aboquen al desànim. L'espectacle es va estrenar l'any 2019 a Olot i des d'aleshores ha fet gairebé un centenar de funcions, passant per festivals com el Grec de Barcelona o la temporada de Nadal al Teatre Nacional de Catalunya, així com en sales de tot l'Estat espanyol.


Així doncs, es tracta d'una cita ineludible per als amants del circ i del teatre. La funció tindrà lloc al Teatre Tarragona aquest divendres, 19 de maig, a partir de les 20.00 hores, i les entrades ja es poden adquirir a entrades.tarragona.cat.

Manolo Alcántara ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Circ, atorgat pel Ministeri de Cultura, l'any 2021, i acumula una prestigiosa carrera de llarg recorregut. Alcántara assegura que "totes les meves creacions parteixen d'una recerca interior", i aquest espectacle 'Déjà Vu' forma part del que ell anomena la seva "trilogia emocional", formada per 'Rudo' (2014), 'Déjà Vu' i 'Maña' (2022).


L'obra que es podrà veure a Tarragona va rebre el Premi FETEN a la Millor Adaptació de Tècniques Circenses a la Nova Dramatúrgia l'any 2021, així com el Premi del Públic al MIT Ribadavia el mateix any.
Participació