1 de 10
Successos

Nou operatiu policial al barri de la Sardana de Reus

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus intervenen en un bar de la zona

Els Mossos han tornat a actuar al barri de la Sardana de Reus. | TarragonaDigital
per Laia Solanellas, Reus | 19 de maig de 2023 a les 18:09 |
Nou operatiu policial al barri de la Sardana de Reus. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han dut a terme una nova entrada en un dels bars conflictius d'aquesta zona. La zona de bars del barri de la Sardana sol ser protagonista d'incidents que causen molèsties als veïns i veïnes i que, en altres ocasions, pugen de to i acaben derivant en successos de gravetat.

La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra pentinen habitualment la zona, tot i que ara feia uns mesos que no s'hi efectuava cap operatiu com el d'aquesta tarda de divendres 19 de maig. La policia catalana ha accedit en un dels bars que hi ha al barri, ubicat al carrer Jurats.


Aquest establiment seria l'escenari d'una agressió amb arma blanca que hi va haver fa un mes a la ciutat. A l'operatiu hi han participat els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Reus, inspectors de Treball, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

El resultat de l'entrada ha estat de 13 identificats, dues denúncies per tinença de drogues, una denúncia per tinença d'arma, sis denúncies administratives a l'establiment i una citació per estrangeria.
També hauries de llegir
Fa 8 setmanes

El misteriós apunyalament a Reus: Investigació oberta

Participació