1 de 10
TEATRE

Núria Espert arriba a Tarragona el pròxim 3 de juny amb 'La isla del aire'

La temporada d'arts escèniques 'Primavera Tarragona Cultura' arriba al seu tram final

Núria Espert és la protagonista de 'La isla del Aire', que es podrà veure el 3 de juny. | Pau Cortina/ACN
per TarragonaDigital, Tarragona | 22 de maig de 2023 a les 11:30 |
La temporada d'arts escèniques 'Primavera Tarragona Cultura' arriba al seu tram final, amb els darrers espectacles durant els darrers dies de maig i el mes de juny. El plat fort de la programació que encara queda és la representació de 'La isla del aire', d'Alejandro Palomas, amb la direcció de Mario Gas i amb Núria Espert i Vicky Peña com a protagonistes.

La cita serà el dissabte 3 de juny, a les 20 hores, al Teatre Tarragona. Les entrades de la temporada de primavera estan a la venda a través del portal d'entrades de l'Ajuntament de Tarragona. Així mateix, estigueu atents, ja que des de TarragonaDigital.com sortejarem entrades per a 'La isla del aire' a través del nostre perfil d'Instagram.


Aquesta serà la darrera oportunitat per veure la veterana Núria Espert als escenaris, ja que l'actriu, de 87 anys, va anunciar fa unes setmanes que es retiraria després de representar aquesta obra.
 

Altres espectacles que encara es poden veure

Aquest cap de setmana hi ha dues cites, la primera és el dissabte 27 de maig, a les 19 hores, amb 'Directe al Cor', el concert de celebració del 15à aniversari del Cor InCrescendo. Diumenge 28 de maig serà el torn de l'espectacle 'Univers'. El 9 de juny, a les 20 hores, es podrà veure Pol Batlle amb Rita Payès.


La temporada de primavera es clourà el dissabte 10 de juny amb 'Pessics', que celebrarà els 30 anys de Teatre Ganyotes. La programació completa, amb tota la informació sobre les propostes, es pot consultar a través del següent enllaç.
Participació