1 de 10
SUCCESSOS

Entren en un centre cívic de Tarragona de nit per beure alcohol i drogar-se

La Guàrdia Urbana va identificar quatre joves, dos dels quals majors d'edat, que van acabar denunciats

La Guàrdia Urbana va enxampar els joves a l'interior de les instal·lacions del Centre Cívic de Sant Salvador. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 24 de maig de 2023 a les 12:40 |
La Guàrdia Urbana de Tarragona va identificar quatre joves que havien saltat la tanca del Centre Cívic de Sant Salvador aquesta passada nit de dimarts. Els fets van tenir lloc abans de la mitjanit —avís a les 23.50 hores—, quan una patrulla que feia servei de vigilància a la zona va observar que hi havia quatre persones a l'interior del recinte municipal.
 
Dos dels joves eren majors d'edat i van ser denunciats per saltar la tanca del centre i un d'ells també per tinença de substàncies estupefaents. Els altres dos joves, menors d'edat, van ser entregats als seus pares.


Segons els agents de la Guàrdia Urbana, els joves van entrar al recinte del Centre Cívic de Sant Salvador i van anar a les escales que hi ha entre la Llar de Jubilats i el pavelló, on van estar fumant substàncies estupefaents i bevent.

La tanca oberta pels joves va ser recol·locada pels agents de la policia tarragonina, que van traslladar avís al Departament de Patrimoni perquè la revisin i la reparin si és necessari.
Participació