1 de 10
Alt Camp

Viu la Festa Major de Sant Joan de Valls des del balcó de l'Ajuntament: Consulta com fer-ho

El període d'inscripcions per participar en els sortejos s'iniciarà el proper dilluns 29 de maig

Imatge de la plaça del Blat de Valls | Albert Oliva
per Albert Oliva, Valls | 25 de maig de 2023 a les 15:12 |
Els vallencs i vallenques podran veure el Tomet del Poble i les diades castelleres de la Festa Major de Sant Joan des dels balcons i finestres de l'Ajuntament. Concretament, es sortejaran 21 invitacions triples pels infants que vulguin gaudir del Tomet que tindrà lloc el diumenge 25 de juny a partir de les 18 hores. Per altra banda, també es sortejaran quatre invitacions dobles per l'actuació castellera de Completes, el dia 23 de juny a les 23 hores, i quatre més per la diada castellera de Sant Joan, dissabte 24 de juny a les 13 hores.

Pel que fa a les invitacions per al Tomet són per a dos menors d'edat i un acompanyant major de 18 anys, que és la persona que formalitza la sol·licitud. Les persones guanyadores podran seguir des de l'Ajuntament la sortida del seguici petit, les colles Vella i Joves Xiquets de Valls i els grups de sonadors, a més de les balladetes finals a la plaça a la tornada. Per altra banda, les invitacions per a les actuacions castelleres són dobles i hi podrà assistir la persona guanyadora del sorteig acompanyada per algú major o menor d'edat.


El període d'inscripcions per participar en els sortejos s'iniciarà el proper dilluns 29 de maig i es mantindrà obert fins al dimecres 14 de juny, a les portes ja de la Festa Major de Sant Joan. Poden participar als sortejos totes les persones empadronades a Valls i majors d'edat. La inscripció es podrà realitzar telemàticament a través de l'adreça https://participa.valls.cat o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament en l'horari habitual d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 9h a 13h i dimarts i dijous de 17h a 19.30h.

Els sortejos entre les persones inscrites se celebraran el dijous 15 de juny i serviran per escollir qui podrà gaudir del Tomet del poble i les diades castelleres de la Festa Major d'enguany des de la Casa de la Vila, així com les llistes de suplents. Aquestes llistes de reserves operaran, per ordre, en el cas que hi hagi alguna baixa de titulars.
Participació