Enxampen una lladre gràcies a la geolocalització d'un mòbil robat

El robatori es va produir aquest dijous a la tarda a Reus i la delinqüent va ser arrestada a la Pobla de Mafumet

26 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:18h
Els Mossos d'Esquadra van detenir la lladre a la Pobla de Mafumet.
Els Mossos d'Esquadra van detenir la lladre a la Pobla de Mafumet. | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous a la tarda una dona que havia sostret un ordinador portàtil d'alta gamma, un mòbil i altres eines d'un vehicle aparcat a Reus, segons ha informat el 'Diari Més'. La detenció va tenir lloc a la Pobla de Mafumet, gràcies a la geolocalització d'un dels dispositius robats.

L'arrestada està acusada d'un suposat delicte de robatori a l'interior de vehicle i d'un altre de receptació. La dona va quedar en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida.
 

Robatori a Reus, detenció a la Pobla de Mafumet

La policia catalana va rebre l'avís dels fets al voltant de dos quarts de sis de la tarda. Segons la informació, una persona denunciava que li havien robat de l'interior del seu vehicle, estacionat a l'avinguda Sant Bernat Calvó de Reus, un portàtil, un telèfon mòbil i i diverses eines.

La víctima dels fets va aconseguir geolocalitzar un dels dispositius robats a la Pobla de Mafumet. Davant això, una patrulla dels Mossos d'Esquadra es va presentar al carrer Jacint Verdaguer del municipi del Tarragonès.

Allà van localitzar la suposada lladre a l'interior d'un vehicle en què estava robant. Els agents de la policia catalana van demanar a la víctima que activés el sistema d'alarma del seu dispositiu, que va començar a sonar.

Davant tot això, els mossos van identificar la dona i van acabar detenint-la.