Qui és qui després del 28M: Coneix els nous regidors de l'Ajuntament de Montblanc

TarragonaDigital t'avança els noms dels nous regidors que tindrà el plenari municipal de la capital de la Conca de Barberà

Imatge de l'edifici de l'Ajuntament de Montblanc
Imatge de l'edifici de l'Ajuntament de Montblanc | Albert Oliva
29 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:28h
El 28M ha deixat una victòria clara a Montblanc, la de Montblanc Progressa. Josep Andreu ha aconseguit mantenir-se com a opció més votada i ha obtingut 5 regidors. Junts per Montblanc, amb Marc Vinya i Raquel Huguet com a tàndem, es posicionen en segon lloc amb 3 regidors, lluny dels objectius de ser la força majoritària. Pel que fa a ERC, tampoc no ha aconseguit arrabassar l'alcaldia a Andreu i Oriol Pallissó només aconsegueix 3 regidors en una nit electoral trista pels d'Esquerra.

En el cas del PSC, no ha seguit la tendència creixent de la resta del país i Juanma Cabello només ha pogut mantenir un regidor, el que ja tenia en aquest mandat. Pel que fa la candidatura de Despertem Poble-FIC, ha aconseguit entrar al plenari amb un regidor. Fa 4 anys no ho va aconseguir.

Amb aquests resultats, els candidats de Montblanc Progressa que han aconseguit entrar al plenari, com a regidors, són Josep Andreu Domingo, Marià Gomis Donat, Anna Lafebre Roig, Nuria Besora Roig i Santiago Porta Fernandez.



Els regidors de Junts per Montblanc, per la seva banda, seran Marc Vinya Miralles, Raquel Huguet Masdeu i Gerard Ferré Grau. Pel que fa a ERC, els 3 regidors son Oriol Pallissó i Balanyà, Carme Pallàs i Gallego i José Ardila i Ardila.

Despertem Poble tindrà com a regidor Ramon De Domingo Iborra i el regidor del PSC serà Juan Manuel Cabello Camacho.