El PSC del Vendrell es marca com objectiu del pròxim mandat incrementar els espais verds

El Parc del Botafoc i la naturalització de les rieres han de ser dos dels projectes claus

El candidat del PSC del Vendrell, Kenneth Martínez.
El candidat del PSC del Vendrell, Kenneth Martínez. | TGNDigital
Redacció / M.G.
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:26h

El PSC del Vendrell ha remarcat que un dels objectius del pròxim mandat ha de ser incrementar els espais verds en diferents punts del municipi. "Posarem l'accent en el verd i en les persones, fent més parcs, posant més arbres i creant més espais d'ombra", ha resumit la regidora de Medi Ambient i Urbanisme, Núria Rovira

La regidora ha reiterat que, en cas de repetir govern, els principals projectes en aquest àmbit seran "el Parc del Botafoc, que tindrà quatre hectàrees, i la naturalització de les rieres", un projecte pel qual es rebrà finançament dels fons Next Generation. Aquí també s'inclou l'anunci de crear un "pulmó verd" al Tancat amb l'enjardinament de la rambla Josep Cañas.

Finalment, el candidat del PSC, i actual alcalde, Kenneth Martínez, ha afegit que per crear "un entorn urbà de qualitat" serà vital tenir una neteja viària adaptada a les necessitats actuals. Martínez ha recordat que el contracte d'aquest servei "està obsolet", motiu pel qual a principis d'any es va iniciar la nova licitació. Aquesta, però, està aturada pel Tribunal de Contractació després d'una denúncia de Som Poble-ERC.