L'Ajuntament de Montblanc treu pit dels primers 100 dies de mandat

Una de les accions estrella d'aquests primers 100 dies de mandat ha estat poder desencallar el polígon de CIMALSA

Imatge de la reunió de l'equip de govern
Imatge de la reunió de l'equip de govern | Cedida
27 de setembre del 2023
Aquesta setmana es compleixen 100 dies del nou govern de l’Ajuntament de Montblanc. Coincidint amb aquesta data simbòlica, ahir es va celebrar una trobada de l’equip de govern amb les treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Montblanc.

En aquest sentit, el consistori va voler agrair la dedicació dels treballadors municipals, ja que en paraules de l'alcalde, Oriol Pallissó, "Montblanc té molts reptes per davant que podrà afrontar, entre altres coses, gràcies a l’esforç i treball del gran equip de professionals que treballa a l’Ajuntament. 

L'alcalde i els regidors i regidores van desgranar les diferents accions que ja s'han dut a terme a l'Ajuntament, i que han servit "per posar les bases del Montblanc del futur"

Concretament, s'ha iniciat la millora de la mobilitat a l’entorn escolar, s'han aturat processos judicials i s'ha iniciat la negociació en els fronts que hi havia oberts.

També s'està treballant per aconseguir un Montblanc amb carrers més nets i amb un millor civisme. A més, una de les prioritats de l'equip de govern és treballar per tenir un ajuntament més àgil i que doni resposta a les demandes de la ciutadania.

De fet, una de les accions estrella d'aquests primers 100 dies de mandat ha estat poder desencallar el polígon de CIMALSA i, en aquest sentit, aviat començaran les obres.