Proclamen Lídia Rodríguez com a cap de llista d'Ara el Vendrell Pacte Local

Joan Maria Diu, de Convergents, ocuparà el segon lloc

Lídia Rodríguez i Joan Maria Diu.
Lídia Rodríguez i Joan Maria Diu. | Cedida
Redacció
10 de març del 2023
Actualitzat a les 11:45h

Lídia Rodríguez ha estat proclamada com a cap de llista a les eleccions municipals de la coalició Ara el Vendrell Pacte Local. La candidata a l'alcaldia ha estat presentada de forma oficial aquest dilluns amb un acte a la capital del Baix Penedès, en què també s'ha confirmat que Joan Maria Diu serà el número dos.

La plataforma Ara Pacte Local, sorgida d'un acord a l'àmbit nacional entre Ara i el PDeCAT, va establir una coalició amb Convergents a finals de l'any passat. Un centenar de persones han fet costat a la candidatura en el seu primer acte públic abans de l'inici de la campanya electoral.  

Rodríguez, que serà candidata per segona vegada, ha reiterat que la coalició presentarà "un projecte polític que millori la situació dels vendrellencs, i la posició del Vendrell com a capital de comarca". Per la cap de llista, "amb una bona gestió, el Vendrell té moltes oportunitats, i per això farem moltes propostes tenint com a prioritat el benestar de les persones".

Per la seva banda, Joan Maria Diu, ha avançat que les pròximes setmanes s'anunciaran noves incorporacions que configuraran una força que serà "decisiva al nou consistori vendrellenc".