Totes les llistes i candidats de les eleccions municipals del 28-M a Tarragona i l'Ebre

El BOPT ha publicat aquest dimecres totes les candidatures i noms de les llistes electorals que concorreran les eleccions del 28 de maig a la demarcació de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Les eleccions municipals se celebran el 28 de maig.
Les eleccions municipals se celebran el 28 de maig. | Laia Solanellas
26 d'abril del 2023
Actualitzat a les 11:10h
Quan falta poc més d'un mes perquè se celebrin les eleccionsmunicipals del 2023, al 28 de maig, aquest dimecres 26 d'abril s'han fet públiques les llisteselectorals que concorreran a cada municipi de la demarcació de Tarragona, i de Catalunya.

Segons estableix la LOREG, el passat 14 d'abril va ser l'últim dia en què els partits podien comunicar les coalicionselectorals i entre el 19 i el 24 d'abril, totes les candidatures que volen prendre part a les eleccionsmunicipals s'havien de comunicar a la JuntaElectoral corresponent.

Amb aquest tràmit realitzat, el 26 d'abril el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) ha fet públiques totes les candidatures que buscaran fer-se un lloc als ajuntaments de la demarcació de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Els candidats i llistes a les municipals del 28-M a Tarragona i l'Ebre


Allí s'hi poden consultar els partits i els noms de totes les persones que hi formen part, però no serà fins al 2 de maig que les llistes quedaran 100% tancades, ja que ara s'engega un període per a esmenar irregularitats i errors.

Aquí teniu els enllaços on podeu consultar les llisteselectorals de cada municipi de Tarragona i les Terres de l'Ebre:

Junta Electoral de Zona de Reus.
Junta Electoral de Zona de Tarragona.
Junta Electoral de Zona El Vendrell.
Junta Electoral de Zona de Valls.
Junta Electoral de Zona de Tortosa.

Un cop passi el 2 de maig i les candidatures ja quedin totalment tancades, la mitjanit del dijous 11 de maig arrencarà oficialment el període de campanyaelectoral, el qual s'allargarà fins al divendres 26 de maig.

El 27 de maig serà la jornada de reflexió, dia en què està totalment prohibit dur a terme actes electorals, i el 28 de maig arribarà l'hora de la veritat: el dia de les eleccions municipals.