Aboquen brossa a l'entrada de la seu del PDECat a Reus

També s'ha enganxat un paperògraf a la façana de la Prioral de Sant Pere
Un grup de manifestants ha abocat bosses de brossa i altres deixalles a les portes de la seu del PDECat a Reus. | TarragonaDigital.com

 

El PDECat de Reus ha estat objectiu, aquest dimarts 29 d'octubre, de la mobilització recurrent les darreres setmanes a Reus, que consisteix en «llençar la brossa porta a porta» per denunciar la sentència del Tribunal Suprem i les actuacions policials en les manifestacions posteriors.

 

Els manifestants, que avui eren una cinquantena, consideren que els partits del Govern català sòn partícips de «la repressió exercida pels Mossos d'Esquadra». El conseller al capdavant d'Interior és el postconvergent Miquel Buch, motiu pel qual l'acció s'ha dut a terme a la plaça de Catalunya, on el partit té la seu local.

 

Exigeixen la dimissió del conseller Buch i anuncien noves mobilitzacions

Consideren que la dimissió o destitució de Miquel Buch és «de mínims» i els manifestants han acabat la mobilització amb crits de «Buch dimissió», «Esquerra i PDECat, la paciència s'ha acabat» i «Pellicer botifler». S'han anunciat, sense concretar-les, noves accions de cara a la setmana vinent.

 

Una imatge del paperògraf que s'ha instal·lat a la façana exterior de la Prioral de Sant Pere. | TarragonaDigital.com
 

Paperògraf a la plaça dels Retaules

Abans d'això s'ha enganxat un paperògraf a la placeta dels Retaules, a la façana exterior de la Prioral de Sant Pere. El mural fa un repàs del nombre de persones ferides, detingudes i empresonades durant les mobilitzacions, una informació que, han afirmat, «s'anirà actualitzant perquè les mobilitzacions no s'aturaran i la repressió tampoc».