Acord entre l'Ajuntament de Reus i l'empresa Basf per promocionar la cultura de la ciutat

El conveni de col·laboració estableix una aportació econòmica per part de l'empresa Basf de 8.000 euros
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el director del centre de producció de la Basf de Tarragona, Rodrigo Cannaval, han signat el conveni ed col·laboració | Cedida
 

 

L'Institut Municipal Reus Cultura de l'Ajuntament de Reus i l'empresa Basf Española SL han signat un conveni de col·laboració empresarial en activitats d'interès general. Amb aquest conveni, s'estableix que l'empresa química dóna suport general a esdeveniments culturals de la ciutat fent una aportació econòmica que, aquest any, es destinarà directament a la realització del Festival de les Arts de Reus FAR. La signatura del conveni s'ha fet aquest dijous, 6 de juny, i a la firma hi han assistit l'alcalde de Reus en funcions, Carles Pellicer, i el director del centre de producció de Tarragona i màxim responsable de la Manufacturing Community a la península Ibèrica, Rodrigo Cannaval. 

La Basf aportarà 8.000 euros a l'Ajuntament de Reus

Des de l'empresa patrocinadora es mostra la voluntat de promoure i potenciar l'activitat cultural de Reus i el Baix Camp i, en concret, està interessada a col·laborar amb projectes culturals que siguin d'interès per la ciutat. El conveni estableix que l'empresa Basf farà una aportació econòmica de 8.000 euros que es destinaran a esdeveniments culturals de la ciutat de Reus. 

"😍Els 3 dissenys guanyadors que transformaran 3 pistes de bàsquet a Reus!" "💡APUNTEU-VOS: Les activitats d'estiu que ofereix la xarxa de Centres Cívis de Reus"