L'Ajuntament de Reus enviarà milers de missatges per actualitzar el sistema de notificacions electròniques

En un moment d'emergència sanitària, la comunicació és bàsica. És per això que l'Ajuntament de Reus continua actualitzant la base de dades de contacte dels seus ciutadans i té previst enviar aquest cap de setmana 41.670 missatges, entre correus electrònics i SMS, per demanar als veïns i veïnes que actualitzin la seva informació i escullin per on volen rebre les comunicacions oficials que des de l'ens s'efectuïn.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els receptors d'aquests missatges seran persones empadronades a la ciutat d'entre 16 i 55 anys, i d'aquesta forma es pretén evitar desplaçaments i rebre informació per correu electrònic. Es tracta d'un pas mes en l'estratègia de l'Ajuntament de Reus per la Transformació Digital. En aquest missatge que s'envia a persones físiques, jurídiques i entitats que l'Ajuntament té registrades, es demana que s'actualitzin les dades de contacte i s'especifiquen els passos a seguir per fer-ho.

Passos a seguir per actualitzar la informació

Així doncs, totes aquelles persones que ho vulguin fer, hagin rebut o no el missatge, poden seguir aquests passos i actualitzar la seva informació de contacte:

  • Accedir a la seu electrònica municipal al web https://seu.reus.cat
  • Seleccionar «Carpeta Ciutadana» i identificar-se amb amb idCAT mòbil, Cl@ve PIN o certificat digital.
  • Accedir a Dades contacte i Canvi dades contacte.

Si no teniu idCAT mòbil, el podeu obtenir fàcilment i sense sortir de casa. El poden obtenir totes aquelles persones residents a Catalunya o amb DNI o targeta d'identitat estrangera. Amb aquesta identificació es pot accedir a la Carpeta Ciutadana o fer qualsevol gestió electrònica amb l'Ajuntament de Reus. 

 

El pla de Transformació Digital a Reus

Aquesta nova remesa de missatges se suma a la ja iniciada el passat mes de febrer, en la qual es van enviar comunicacions a empreses, entitats i persones no empadronades a Reus, i més tard també a majors de 55 anys empadronats a la ciutat.

En total, ja s'hauran enviat més de 83.000 missatges amb l'objectiu d'actualitzar el sistema de notificacions a la ciutadania i seguir apostant per les comunicacions electròniques, un dels pilars de l'estratègia municipal per la transformació digital que l'Ajuntament de Reus ha engegat des de fa temps i que ara, en moments de crisi sanitària, està potenciant.

"REUS: Les propostes de circ, teatre i dansa per gaudir des de casa!" "ATENCIÓ: Els busos de Reus seran gratis fins al 26 d'abril"