Les aglomeracions baixen marxes als Mercats de Reus

Algunes persones han fet compres per passar setmanes sense tornar-hi
La clientela al Mercat Central de Reus ha baixat una mica aquest dissabte | Jordi Olària

 

Espais com el Mercat Central de Reus també han notat l'efecte de la pandèmia de coronavirus i la seva reacció social. Segons expliquen els paradistes, «els últims dies han sigut una bogeria, avui dissabte ja està baixant una mica». Apunten que hi ha un volum de clientela considerable que segueix fent la compra habitual, però que també hi ha qui ha comprat per passar setmanes sense tornar-hi.

 

 

L'ambient entre les parades és de força normalitat. Alguna cua més llarga del que sol ser habitual, força respecte per les distàncies de seguretat recomanades i un bon grapat de comentaris. Des de «au, cuideu-vos molt i a fer bondat!«, fins a «que vagi bé, fins la setmana vinent si ens deixen».

 

Alguns mostradors sí que evidenciaven un increment en el volum de compra. Cap a quarts de deu del matí ja hi havia qui tenia bona part de la parada buida, mentre que altres explicaven que els distribuidors no han pogut assumir l'increment sobtat de demandes, tot i que tranquil·litzen la clientela habitual: «És una situació puntual, no patiu que no ens quedarem sense res, només ens pot arribar un pèl més tard perquè ha vingut tothom de cop a tot arreu».

 

Malgrat tot, l'ambient entre les parades ha sigut de normalitat | Jordi Olària