Aigües de Reus col·labora a la Festa i Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

El torneig se celebrarà al pròxim 1 de juny i hi participaran més de 400 infants en diferents partits d'hoquei
Firma del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Reus i el Reus Deportiu | Cedida
 

Aquest dimarts, 6 d'abril, s'ha fet efectiva la firma del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Reus i el Reus Deportiu. El conveni contempla l'aportació de 1.000 euros per part de l'empresa municipal Aigües de Reus al club reusenc per tal que pugui organitzar la Festa i Torneig Joan Petit Nens amb Càncer que se celebrarà el pròxim 1 de juny. A la firma hi ha assistit l'alcalde, Carles Pellicer, la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells i el vicepresident del Reus Deportiu, Jordi Salvadó. 

 

Aquest any, més de 400 nens i nenes participaran en el  Torneig Joan Petit Nens amb Càncer per disputar diferents partits d'hoquei. L'esdeveniment es complementarà amb activitats lúdiques, esportives i festives. El passat 4 d'abril la ciutat de Reus va rebre la cullera de fusta per part del Govern d'Andorra, organitzador de la passada edició del torneig. Aquest traspàs de la cullera de fusta simbolitza el canvi de localització de l'esdeveniment. 

 

Reus és la primera seu a repetir el torneig

Aquest torneig es va engegar l'any 2001 i està promogut per la Fundació Joan Petit. Des del seu inici, el torneig ha fet diferents parades arreu del territori català i ha comptat amb una gran participació. L'objectiu principal del torneig és recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. 

 

Reus és la primera ciutat que repeteix com a seu principal del torneig des que es va posar en marxa. En la seva tercera edició, l'any 2003, el torneig ja es va celebrar a la nostra ciutat i aquest any, en la seva 19a edició, ho tornarà a fer. Andorra va ser la seu on es va celebrar el torneig en la passada edició. 

 

Cada any, el Torneig Joan Petit Nens amb Càncer és capaç d'involucrar la ciutat on es fa el torneig i les seves entitats, també empreses i ciutadans que ajuden en l'organització i s'interessen i col·laboren en les activitats. 

 

Ariana Sánchez serà la padrina d'aquesta edició

Cada any, una figura pública de la ciutat s'encarrega d'apadrinar el Torneig Joan Petit Nens amb Càncer. Aquest any la padrina serà la jugadora de pàdel número 7 del món i campiona del món de pàdel en les categories sub14, sub16 i sub18, Ariana Sánchez. El Reus Deportiu, juntament amb les regidories d'Esports, Benestar, Ensenyament, Salut i Cultura de l'Ajuntament de Reus ja treballa en les activitats que es faran abans de la festa de l'1 de juny.