GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Reus presenta la nova programació de l'Escola Oberta de Salut Doctor Frias

Com a gran novetat d'entre les 22 activitats, s'inclouran propostes dels departaments de Joventut i Esports
L'Ajuntament de Reus presenta la nova programació de l'Escola Oberta de Salut Doctor Frias | Ajuntament de Reus

 

 

El passat dilluns, 25 de febrer, la regidora de Salut de l'Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, ha presentat la nova programació de l'Escola Oberta de Salut Doctor Frias per aquest semestre; amb un total de 20 activitats promogudes amb la col·laboració de 22 entitats, que tindran lloc del 7 de març al 20 de juliol.

 

La gran novetat de la nova programació és la incorporació d'activitats dels departaments de Joventut i Esports; amb activitats com el curs de masculinitats igualitàries, el de manipulació d'aliments, el de primers auxilis, l'agenda de caminades populars i les accions destinades a promoure l'activitat física.

 

Tota la programació d'activitats del nou semestre, es pot trobar a la pàgina web de l'Ajuntament de Reus.

 

 

 

 

 

«Tota la ciutat és un actiu en salut»

La iniciativa es va posar en marxa la tardor passada amb l'objectiu de promoure la formació i informació sobre qüestions de salut, i en la seva primera programació, va comptar amb més de 500 participants en un total de 17 activitats. Les propostes es van realitzar amb la complicitat de 24 entitats del territori, les quals van oferir més de 60 hores de formació i la implicació de 41 ponents.

 

En aquest sentit, Noemí Llauradó mostrava la seva satisfacció, afirmant que «tota la ciutat és un actiu en salut», tot assenyalant que «L’Escola Oberta de Salut Doctor Frias ens ha demostrat que existeix un públic diana a la ciutat en la promoció de la salut».

 

Com a novetat, el consistori ha posat a disposició de la ciutadania una nova pàgina web específica per a l'Escola Oberta de Salut; un espai digital que servirà per aglutinar totes les activitats de la programació i facilitar-ne la difusió. A més, s'hi recolliran els serveis de salut que es canalitzen des de la regidoria i un perfil biogràfic del doctor Alexandre Frias i Roig (1878-1963).