Aparcar al pàrquing de l'Hospital Sant Joan de Reus costarà un màxim de 4 euros

El pàrquing del Tecnoparc costarà un màxim de 2 euros al dia, la mesura entrarà en vigor a partir de l'1 de juliol
Imatge d'arxiu de l'Hospital Sant Joan de Reus | Cedida
 

Aquest dimarts, 11 de juny, el consell d'administració de l'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis S.A. ha aprovat que els aparcaments subterranis de l'Hospital Sant Joan de Reus i de l'Edifici del Tecnoparc s'integrin a la xarxa d'aparcaments municipals i, per tant, s'equiparin les tarifes a les de la resta de pàrquings de la ciutat. La mesura entrarà en vigor a partir de l'1 de juliol. Així doncs, les tarifes del pàrquing de l'Hospital seran les mateixes que les que s'estan aplicant actualment a la resta d'aparcaments subterranis de la xarxa municipal. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Les noves tarifes dels pàrquings de l'Hospital i del Tecnoparc

Pel que fa a les tarifes del pàrquing de l'Hospital seran les següents: aparcar durant la primera i la segona hora tindrà un cost d'1,85 euros; la tercera hora seran 0,30 euros més: i la tarifa màxima de 24 hores serà de 4 euros. Pel que fa a les tarifes del pàrquing del Tecnoparc seran d'1,85 la primera hora; 0,15 euros la segona hora; i un màxim de 2 euros durant 24 hores. Els dos equipaments s'integraran a la xarxa municipal com aparcaments de la primera corona, és a dir, que els usuaris que disposin de la targeta multi pàrquing corresponent podran utilitzar aquests aparcaments sense cost addicional. 

 

La integració dels dos aparcaments a la xarxa és fruit d'un acord signat entre l'Ajuntament de Reus i l'empresa Iridium, concessionària dels dos equipaments, per resoldre els problemes d'aparcament al voltant de l'Hospital. L'acord es va firmar el passat mes de novembre. Per tal de poder incorporar els dos equipaments a la xarxa municipal, l'empresa Reus Mobilitat i Serveis S.A. treballa per adequar les instal·lacions als estàndards i tecnologia de l'empresa municipal. Així doncs, s'ha construït un nou accés a l'aparcament de l'Hospital des de la rotonda principal de l'avinguda Bellissens per facilitar l'entrada als usuaris. 

 

La xarxa d'aparcaments municipals segueix creixent

Fins ara, l'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis S.A. gestionava 3.210 places de 8 aparcaments subterranis públics. Amb la incorporació dels dos nous pàrquings s'hi sumen un total de 1.230 places més —580 del Tecnoparc i 650 de l'Hospital—. En total, són 4.440 places distribuïdes en 10 aparcaments. A banda, Reus Mobilitat i Serveis té en fase de licitació el projecte de construcció de l'aparcament en superfície projectat a l'exterior de l'Hospital. Tindrà un total de 297 places de zona blava i una tarifa màxima de 50 cèntims l'hora, amb un màxim de 2 euros al dia. El nou aparcament té un pressupost de 543.529,02 euros amb l'IVA inclòs. 

Més notícies de la categoria Reus