Bolca un camió formigonera a la carretera TV-3141 a Reus

El camioner no ha resultat ferit | Una grua està retirant el vehicle pesant de la carretera
Bolca un camió formigonera a la carretera TV-3141, a Reus | Paula Solanellas

 

Ensurt, i dels grossos, el viscut aquesta tarda a la carretera TV-3141. Un camió formigonera ha bolcat a la rotonda de la carretera de Cambrils, segons informen els Bombers de la Generalitat. En conseqüència de l'accident, una grua s'ha traslladat fins al lloc de l'incident per retirar el vehicle pesant. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Ensurt a la TV-3141

El servei d'emergències ha rebut l'avís de l'incident quan passaven deu minuts de les quatre de la tarda. Un camió ha bolcat, per causes que es desconeixen, en el punt quilomètric 6,8 de la TV-3141, coneguda com a carretera de Cambrils. 

Segons informen els Bombers de la Generalitat, que han desplaçat una dotació fins al lloc de l'accident, el camioner no ha resultat ferit en bolcar-se el vehicle pesant. Així mateix, una grua ha anat fins al lloc dels fets per retirar el camió, que s'havia quedat bolcat ocupant una part dels carrils, en sentit Cambrils i Riudoms, i s'han fet desviaments en un únic sentit a la rotonda.

Una grua ha anat fins al lloc de l'accident per retirar el camió bolcat | Paula Solanellas

 

"🚌 Una actriu catalana, professora per un dia de l'Institut Baix Camp de Reus" "❗Tornen les visites nocturnes al Cementiri de Reus"