NOVETAT

Totes les not铆cies del Tsunami Democr脿tic gratis al teu m貌bil

ARA MATEIX

鉂 Tallada l'AP-7 en els dos sentits

MINUT A MINUT

馃敶 Estudiants ocupen les vies del tren a Reus

Bona acollida de la tercera edici贸 dels 'Concerts al Terrat del Carrer del Vent' de Reus

El Kebyart Ensemble i Haizea Quintet han estat les dues formacions protagonistes del certamen
Bona acollida de la tercera edici贸 dels Concerts al Terrat de l'Escola i Conservatori de M煤sica de Reus | Diputaci贸 de Tarragona

 

 

Els passats 18 i 20 de juny ha tingut lloc la tercera edici贸 dels 'Concerts al Terrat del Carrer del Vent'; una proposta 煤nica al centre de Reus, on la m煤sica de cambra ha pres els terrats de la seu de l'Escola i Conservatori de M煤sica i de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputaci贸 de Tarragona.

 

La proposta cultural ha comptat amb els recitals del quartet de sax貌fons Kebyart Ensemble, i del quintet de vent Haizea Quintet; dues formacions amb un extens recorregut dins del panorama musical de cambra que s'han vist acompanyades d'un paisatge urb脿 especial, amb la Prioral de Sant Pere com a puntal d'una escenografia expressament creada per a aquest esdeveniment; creada per l'Escola d'Art i Disseny de la ciutat.

 

 

 

Un cercle que es tanca

La iniciativa, impulsada per la Diputaci贸 de Tarragona, ha tingut en compte el passat dels membres d'ambdues formacions, ja que bona part d'aquests van realitzar els seus estudis a l'Escola i Conservatori de M煤sica de la Diputaci贸 a la ciutat. Un cercle que es tanca i que gr脿cies als Concerts al Terrat retorna a la ciutat el fruit de la formaci贸 i el talent d'aquests joves m煤sics.

 

El quartet de sax貌fons Kebyart Ensemble est脿 format per Pere M茅ndez (saxo soprano), V铆ctor Serra (saxo alt), Robert Seara (saxo tenor) i Daniel Miguel (saxo bar铆ton) i el quintet de vent Haizea Quintet el componen Guillem Vilar (obo猫), Laia Albinyana (flauta), Joan Roca (clarinet), Marc Garc铆a (trompa) i Clara Canimas (fagot).

 

Bona acollida de la tercera edici贸 dels Concerts al Terrat de l'Escola i Conservatori de M煤sica de Reus | Diputaci贸 de Tarragona

 

 

Et pot interessar

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris