GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Bona acollida de la tercera edició dels 'Concerts al Terrat del Carrer del Vent' de Reus

El Kebyart Ensemble i Haizea Quintet han estat les dues formacions protagonistes del certamen
Bona acollida de la tercera edició dels Concerts al Terrat de l'Escola i Conservatori de Música de Reus | Diputació de Tarragona

 

 

Els passats 18 i 20 de juny ha tingut lloc la tercera edició dels 'Concerts al Terrat del Carrer del Vent'; una proposta única al centre de Reus, on la música de cambra ha pres els terrats de la seu de l'Escola i Conservatori de Música i de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

 

La proposta cultural ha comptat amb els recitals del quartet de saxòfons Kebyart Ensemble, i del quintet de vent Haizea Quintet; dues formacions amb un extens recorregut dins del panorama musical de cambra que s'han vist acompanyades d'un paisatge urbà especial, amb la Prioral de Sant Pere com a puntal d'una escenografia expressament creada per a aquest esdeveniment; creada per l'Escola d'Art i Disseny de la ciutat.

 

 

 

Un cercle que es tanca

La iniciativa, impulsada per la Diputació de Tarragona, ha tingut en compte el passat dels membres d'ambdues formacions, ja que bona part d'aquests van realitzar els seus estudis a l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a la ciutat. Un cercle que es tanca i que gràcies als Concerts al Terrat retorna a la ciutat el fruit de la formació i el talent d'aquests joves músics.

 

El quartet de saxòfons Kebyart Ensemble està format per Pere Méndez (saxo soprano), Víctor Serra (saxo alt), Robert Seara (saxo tenor) i Daniel Miguel (saxo baríton) i el quintet de vent Haizea Quintet el componen Guillem Vilar (oboè), Laia Albinyana (flauta), Joan Roca (clarinet), Marc García (trompa) i Clara Canimas (fagot).

 

Bona acollida de la tercera edició dels Concerts al Terrat de l'Escola i Conservatori de Música de Reus | Diputació de Tarragona

 

 

Et pot interessar